joi, ianuarie 07, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Azi vreau sa ne distram cu... caini. :))... si sa vedem ca o continuare a retrospectivei clipurilor funny din 2009, cele mai reusite si amuzante farse!

Noi Recorduri Mondiale!

Probabil ati vazut multe filme cu batai in care actorii se lovesc in cap cu obiecte de recuzita ce nu sunt nicidecum adevarate.
Sticlele sunt des intalnite in aceste filme dar iata ca aceste sticle false sau sticle de zahar cum mai sunt numite deoarece se zdrobesc si devin nisip la impact, au devenit obiect de record mondial.
Mai exact 2 britanici, Dick and Dom un cuplu de comedianti, au incercat sa doboare noi recorduri mondiale la spartul sticlelor in cap.
Vedem mai jos daca au reusit sau nu:Skye Broberg, o contorsionista celebra din Noua Zeelanda detine urmatorul record inscris in Cartea Recordurilor, absolut incredibil. A realizat defapt 2.
Crezi ca poate trece printr-o racheta de tenis de 3 ori in 3 pozitii diferite?
Sau ca prin aceeasi tehnica trece de 16 ori prin acea racheta intr-un minut?

Ceva ce n-ai sa vezi in Romania niciodata!

Nu sunt pesimist. Cei ce ma cunosc stiu ca sunt de un optimism iesit din comun. :))) Dar asa ceva in Romania nu se va construi niciodata. Stau si ma gandesc ca am sa mor si tot nu am sa vad o autostrada de la est la vest sau de la sud la nord in Romania si atunci ce sa mai zicem de .... aiurea in papusoi!
Am prezentat clipuri si din Las Vegas unde de-asemenea au fost construite fantani muzicale. Vezi imagini cu fantanile muzicale de la Bellagio Hotel din Las Vegas aici!
Azi insa doresc sa va recomand sa priviti spectacolul realizat de o fantana din Burj Dubai un loc ce pana nu demult era desert si care a devenit foarte cunoscut zille acestea cand inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume a fost stirea numarul 1 pe intreg Mapamondul.

Si la final, sa vedem si ceremonia de inaugurare a celei mai inalte cladiri din lume, Burj Dubai rebotezata Burj Khalifa. Se remarca senzationalul foc de artificii:Iar pentru incheiere am pastrat bomba. :)
Voi cum priviti acest clip filmat fix din cel mai inalt punct al cladirii!?

Recomandarea Zilei - 07 Ianuarie 2010

Muzica noua e la loc de cinste in Recomandarea Zilei, adica prima pe lista.

Lil Wayne - On FireTrina Ft. Keri Hilson & P.Diddy - Million Dollar GirlSerge Devant feat. Emma Hewitt - Take Me With YouMichael Jackson Ft. Lenny Kravitz - Another DayFinalul apartine piesei vechi. Din 1993, un mare hit la vremea aceea:

Culture Beat - Anything
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România