joi, ianuarie 07, 2010

Ceva ce n-ai sa vezi in Romania niciodata!

Nu sunt pesimist. Cei ce ma cunosc stiu ca sunt de un optimism iesit din comun. :))) Dar asa ceva in Romania nu se va construi niciodata. Stau si ma gandesc ca am sa mor si tot nu am sa vad o autostrada de la est la vest sau de la sud la nord in Romania si atunci ce sa mai zicem de .... aiurea in papusoi!
Am prezentat clipuri si din Las Vegas unde de-asemenea au fost construite fantani muzicale. Vezi imagini cu fantanile muzicale de la Bellagio Hotel din Las Vegas aici!
Azi insa doresc sa va recomand sa priviti spectacolul realizat de o fantana din Burj Dubai un loc ce pana nu demult era desert si care a devenit foarte cunoscut zille acestea cand inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume a fost stirea numarul 1 pe intreg Mapamondul.

Si la final, sa vedem si ceremonia de inaugurare a celei mai inalte cladiri din lume, Burj Dubai rebotezata Burj Khalifa. Se remarca senzationalul foc de artificii:Iar pentru incheiere am pastrat bomba. :)
Voi cum priviti acest clip filmat fix din cel mai inalt punct al cladirii!?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România