luni, aprilie 06, 2009

Pastila zilnica de ras!

Azi va recomand o portie de SF cu Super... pardon, Stupid Mario Brothers si Razboiul Stelelor.
Baietii sunt amatori, au creat pe internet un serial care a ajuns in prezent la episodul 44. Sunt pasionati de tot ceea ce ve-ti vedea in film. Urmariti-l pana la capat si o sa aveti multa actiune si... muuult sange, trucat desigur. :)))
Una peste alta pentru o trupa de amatori e o super-productie.

PS: Daca aveti banda de internet buna si placa video mai de Doamne Ajuta!, nu ezitati sa treceti filmul pe calitate HD, pentru calitatea detaliilor.

Romania - No 1 la inventii!

E geniala declaratia sefului inventiei:
Constantin Sima, executive manager al firmei romanesti care a castigat marele premiu la Salonul de Inventii de la Geneva: Ne-am bucura ca stirea despre acest premiu sa faca mai multa audienta in presa din Romania decat arestarea lui Gigi Becali

Si ca sa intelegeti despre ce e vorba... Romania a castigat sambata seara marele premiu la Salonul de la Geneva cu inventia Roboscan 1 M, cel mai avansat sistem de radiografiere cu raze gama a camioanelor.

Putem spune ca din cauza noastra, infractorii nu o sa mai poata circula cu marfa de contrabanda in camioane.

Roboscan 1M este un sistem mobil pentru radiografierea containerelor si camioanelor, complet robotizat, care poate fi operat de o singura persoana, de la o distanta sigura pentru a evita total expunerea profesionala sau accidentala la radiatie ionizanta. In prezent Roboscan 1M este singurul sistem din lume care asigura protectia totala a operatorilor impotriva radiatiei ionizante produsa de sistemele de radiografiere, fiind in acelasi timp cel mai automatizat si inteligent, cel mai flexibil si versatil sistem.

Bravo inventatorilor romani, detalii mai multe puteti citi aici si aici!

Recomandarea Zilei - 6 aprilie 2009

La radio se anunta vreme frumoasa..... deci nu ascultam it`s a rainy day:
:)))

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România