joi, iunie 11, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Va era dor de mine? :)))
Pastila de azi incepe cu o faza tare ce se petrece zi de zi in San Francisco. O pasare ciudata, nu agreeaza toate persoanele pe strada din clip...Va invit la o farsa cu un dracusor impelitzat!Asta este cu adevarat cel mai idiot sofer de pe planeta. Vedeti si voi de ce:Ups... e o ea. :))))
Cu idioate in actiune... parca n-am avut niciodata pe Recomandarea Zilei. Este acum.. :)))Super tare... orice dar nu pe proprietatea mea... zise bodyguard-ul.
O adaptare mai mult decat reusita:Se intampla si la case mai mari. La concertul de ieri un artist din Marea Britanie nu si-a facut bine calculele:O motorizare mai speciala.Maine, poimaine iesim direct cu patul la plimbare.. :)))
Iar la final va prezint un copil adorabil.. Ce credeti ca face un pusti cand nu se descurca la imbracat?!Si nu va las pana nu vedeti si bonusul de azi.
Tipa asta daca face asa pe terenul de tenis, pai cum face atunci in pat la fichii fichii.. ?

Ejacularea lui Cozac - Farsa!

Astazi vreau sa va prezint o farsa pe care un grup de tineri pusi pe glume din judetul Hunedoara, i-au facut-o sefului Centrului de Ingrijire si Asistenta din Paclisa.
Cu alte cuvinte i s-a cerut ca o echipa de pompieri sa vina in centrul lui penru un exercitiu de evacuare. Acuma.. ca poate domnu` in cauza nu o fi inteles la telefon exact despre ce e vorba sau chiar nu stia termenul de ejaculare, nu stim, cert e ca a iesit o farsa k lumea.


Ejacularea lui Cozac - farsa telefonica

Omul cu sase degete!

Am urmarit de n`shpe mii de ori clipul de mai jos si pana la urma mi-am pus intrebarea:
oare ce a facut omu` asta de are 6 degete la o mana, toate functionale!? :)))Un deget in plus... asadar. Clar da randament mai bun dar oare e platit si mai bine pentru asta? :))

Recomandarea Zilei - 11 Iunie 2009

Ca de obicei, inaintea piesei obisnuite din aceasta rubrica, am o surpriza pentru voi.
Mai stiti care au fost piesele voastre preferate in 2008?
Ei bine, cei ce se ocupa de Topul Billboard au lansat o piesa, un clip, in care regasiti cele mai bune 25 de piese ale anului trecut. Ascultati, priviti... nu suna rau:De fiecare data Grecia ma incanta asa ca azi va ofer un scurt videomix cu trupa Antique. Dati volumul la maxim... :)

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România