joi, iunie 11, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Va era dor de mine? :)))
Pastila de azi incepe cu o faza tare ce se petrece zi de zi in San Francisco. O pasare ciudata, nu agreeaza toate persoanele pe strada din clip...Va invit la o farsa cu un dracusor impelitzat!Asta este cu adevarat cel mai idiot sofer de pe planeta. Vedeti si voi de ce:Ups... e o ea. :))))
Cu idioate in actiune... parca n-am avut niciodata pe Recomandarea Zilei. Este acum.. :)))Super tare... orice dar nu pe proprietatea mea... zise bodyguard-ul.
O adaptare mai mult decat reusita:Se intampla si la case mai mari. La concertul de ieri un artist din Marea Britanie nu si-a facut bine calculele:O motorizare mai speciala.Maine, poimaine iesim direct cu patul la plimbare.. :)))
Iar la final va prezint un copil adorabil.. Ce credeti ca face un pusti cand nu se descurca la imbracat?!Si nu va las pana nu vedeti si bonusul de azi.
Tipa asta daca face asa pe terenul de tenis, pai cum face atunci in pat la fichii fichii.. ?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România