joi, iulie 09, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Azi cam saracacioasa pastila de ras. Dar cum zi de zi postam doar noutati... asta avem, cu asta defilam...

Incepem cu una originala marca HappyFish. Ce mai ditamai rating au avut televiziunile la moartea lui Michael Jackson.... Adevar graiesc baietii:De la recent incheiatele manifestari dedicate Zilei Americii, citire: :))Nu e de ajuns ca nu stie versurile... Mai si cade. Eh.. Un imn perfect! Oare de la criza li se trage si lor? :))
Un pici vrea sa se balaceasca dar ceva nu e in ordine...18+Hai da-te tare ca esti parkour-ist adevarat... :))))Un alt idiot pe sosea in actiune:Daca la ei e asa ne mai miram de cum e la noi?Deci banda de urgenta... Daca tot am ajuns la capitolul asta... E de rasu` plansu`...Stai la casa? Pazea poti pati si tu la fel mai ales daca ai vecini glumeti...La final va propun sa aruncam o privire inspre un colaj cu erori de la jurnalele tv de stiri.Bonus. Plictiseala printre soldatii din Afganistan:

Recomandarera Zilei - 9 Iulie 2009

Azi cativa amatori canta pentru Michael Jackson, dupa care va ofer binecunoscuta recomandare oldies but goldies.
Tinerii de mai jos sunt doar amatori. Si apropos de asta, de la noi din tara nu cunosc decat un amator care sa posteze interpretari live ale unor piese celebre, Angelica Vasilcov.
Bun sa revenim:

Earth Song (Lisa Lavie)


Heal the World (Rin on the Rox)


Beat It (Cobus)


Iar din 1994:
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România