joi, iulie 09, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Azi cam saracacioasa pastila de ras. Dar cum zi de zi postam doar noutati... asta avem, cu asta defilam...

Incepem cu una originala marca HappyFish. Ce mai ditamai rating au avut televiziunile la moartea lui Michael Jackson.... Adevar graiesc baietii:De la recent incheiatele manifestari dedicate Zilei Americii, citire: :))Nu e de ajuns ca nu stie versurile... Mai si cade. Eh.. Un imn perfect! Oare de la criza li se trage si lor? :))
Un pici vrea sa se balaceasca dar ceva nu e in ordine...18+Hai da-te tare ca esti parkour-ist adevarat... :))))Un alt idiot pe sosea in actiune:Daca la ei e asa ne mai miram de cum e la noi?Deci banda de urgenta... Daca tot am ajuns la capitolul asta... E de rasu` plansu`...Stai la casa? Pazea poti pati si tu la fel mai ales daca ai vecini glumeti...La final va propun sa aruncam o privire inspre un colaj cu erori de la jurnalele tv de stiri.Bonus. Plictiseala printre soldatii din Afganistan:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Soferul de ambulanta care alege acea ruta e cel mai mare taran posibil!!! E o zona destul de dificila si chiar si cele 3-4 benzi sunt insuficiente. Dar sunt si alte rute mult mai libere dar clipul de mai devreme arata ca taranii aleg o singura cale...cea pe care o stiu si atat.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România