marți, februarie 02, 2010

Noi Inventii... Ceasuri desteptatoare!

Si acum, la peste 10 ani rememorez anii de liceu, cu naveta aferenta pe Caile Ferate Romane.... Oribil... mai ales iarna! Frig, gheata, viscol, Strei, noapte, miros de carbuni arsi, clase inghetate... sunt doar cateva cuvinte ce imi vin in cap daca e sa ma gandesc la acea perioada din viata mea. A fost greu iarna intr`adevar dar primavara, vara si toamna naveta avea farmecul ei.

Inca n-am ajuns la batranete sa imi scriu povestea vietii asa ca ma opresc aici cu amintirile si folosesc aceasta introducere pentru a prefata ceea ce urmeaza sa va arat.

In vremea aceea un singur lucru detestam, soneria desteptatorului. Frate te ridica si din moarte... :)) DAR era simplu. O mana adormita peste el si il reduceam la tacere, daca aveam chef sa chiulesc pentru ca eram prea obosit, o faceam si mai dormeam o ora cand aveam alt ceas desteptator pus sa sune, solutie de rezerva!

Ce te faci insa daca ai un ceas desteptator precum cel de mai jos!? Ia priviti si spuneti-mi daca vi-l doriti....Chiaun de cap, dimineata la trezire... umbli de nebun dupa magaoaie prin toata casa , sa o opresti ca sa sa nu mai stimuleze piticii de pe creierii tai sa viseze aiurea`n papusoi.... Pai pentru a-l opri, tre` sa te inarmezi cu lansator de racheta... cu tinta programata. :)))

Vedem si alte asemenea progenituri:

Si ultima inventie pe ziua de azi, cea mai TARE:Nu uita sa acorzi stele, alarmelor... daca ti-a placut selectia!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România