joi, iunie 18, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Fiecare dintre noi a avut macar o data in viata surpriza sa gaseasca intr-un loc anume un invitat nepoftit. Farsa urmatoare e dementiala.Alo... alo...La faze din astea avem si noi un reprezentant in competitie.... :))Si tot cu Alo... O farsa misto...Fathers Day... sau in cautarea tatalui pierdut. Un amator pus pe farse reuseste una buna.Atentie la ursii clonati:Taranii se intreaba de ce efectivele de ovine scad pe zice trece. Raspunsul il aflam mai jos. Pentru ca oile nu se ma ating de berbeci...Si apropos de speriat...Oare ce o fi fost in capul jefuitorilor astora ca numai jafuri nu dadeau... E pe bune, camerele de supraveghere, nu mint, hotii astia este neshte prosti.. :))))))))))))Ati mai vazut pana acuma vreo pisica beata?


Iar la final o noua compilatie de clipuri funny.Plus o bonificatie:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România