sâmbătă, decembrie 12, 2009

Pastila zilnica de Ras!

O mica farsa funny. La altii iarna deja a venit, la noi de azi se anunta ceva fulgi:Idioti in actiune, cam multi pe la noi tre` sa recunoastem tinand cont de numeroasele amprente de pe asfalturile si cimenturile noastre proaspete.Hai... si Politia in actiune: :))))

Copii spun lucruri traznite Live la tv sau cum reactioneaza un copil cand i se spune ca a castigat un concurs:Nici chiar asa...Cum ar fi daca....Hai la cascaval...Vine Craciunul.. In an de criza aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa ramaneti cu buza umflata. Una peste alta un mesaj pentru toata clasa politica. :))))))

HappyFish loveste din nou...Si tot despre Craciun. Prea mult zel...Capra la noi nu mai mere dar in Spania... e in floare. :))))Bonus-ul de azi. Ne relaxam si ne destindem cu putin aerobic...Mie mi-e rusine de Romania asta....Cand va fi si la noi asa?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România