duminică, decembrie 13, 2009

Noi Recorduri Mondiale!

Incepem cu un lucru pe care l-am mai intalnit in rubrica noastra dedicata cartii recordurilor. Astazi in mare parte poposim in Noua Zeelanda pentru 2 noi recorduri mondiale. Martin Reuben De Jong a resuit sa treaca prin 15 panouri de sticla doborand astfel vechiul record mondial de 11. Vedem si noi acest record:Nohh aici e aici.... am ajuns la finalul rubricii de azi si vreau sa va intreb daca credeti ca intr-un Mini pot intra 24 de oameni?! Si atentie fetele si baietii nu sunt pitici sunt oameni normali ca statura! Trupa Allstar Cheerleading din Noua Zeelanda a intrat de curand in Cartea Recordurilor cu aceasta performanta.
Iata demonstratia:Am si un bonus, o tentativa de doborare a unui record esuata de catre un pusti din China, On Zheng Da Zong Yi caruia ii mai lipseau 7 lovituri in capul propriu....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România