vineri, martie 12, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Wow... e o vreme urata afara.... pe alocuri in Romania ploua si e frig iar prin alte locuri e zapada si viscol.... Eu am in schimb pentru voi toti vesti bune. Vine barza! Nu... nu se schimba vremea.... nu vine primavara ca sa vina barza din tarile calde ci va adug video-stiri funny, bune, la care sa zambiti pana nu mai puteti. O editie incendiara pe care trebuie sa o tratati ca atare, cu lacrimi de la atata ras! :))))A si daca tot am pomenit de primavara in care am intrat doar din punct de vedere calendaristic atunci zic ca e bine sa ne pregatim din timp cu ceea ce trebuie sa facem la curatenia de primavara.Iar la final ce ziceti?... Vedem cum e cu psihologia invinsului la Oscar in viziunea happyFish? Deci vorbim de Avatar....Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România