vineri, mai 29, 2009

Cartea recordurilor!

Vreau sa va arat in continuare la ce m-am uitat aseara la TV.
Una din televiziunile lui Berlusconi, Canale 5, a avut anul acesta initiativa de a realiza un ciclu de emisiuni demne de Cartea Recordurilor, Lo Show dei Record. Prezenti la emisiuni sunt si reperezentantii Guiness Book, pregatiti pentru a omologa reusitele participantilor.
Pentru inceput, un tip ciudat ca toti ceilalti din cartea recordurilor, Belen Rodriguez care a intrat in cartea recordurilor tragand cu ochii o sareta cu peste 400 kg greutate! Faza socanta dupa minutul 3 al clipului:Si calul poate merge doar in 2 picioare pe o distanta de 30 de metri. Protagonisti - Gregory Ancelotti si calul Doc:In picioarele d-soareleor de mai jos nu-si doreste sa ajunga nimeni:)))))))))
Britanica Chloe Bruce stabileste un nou record mondial la lovituri cu acelasi picior.Ceva interesant, nou record de cercuri in apa, protagonist - Nicola Brischigiaro:Iar la final, Dennis Avner un american de 49 ade ani:
Omul pisica!Pentru cei dornici de alte recorduri memorabile din celelalte editii:
8000 de goange pe un singur omCel mai mic om din lume si cele mai lungi picioare din lume. He Pingping si Svetlana.Detalii:Cel mai lung par din lume, Asha Mandela.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România