marți, mai 05, 2009

Pastila zilnica de ras!

Asa de bun venit...Cred ca cea mai vesela si cea mai harnica natie de pe fata Pamantului e Japonia si drept dovada va reamintesc ca tot ei sunt cei ce muncesc cel mai mult, tot ei fac gimnastica de inviorare ,,la comun,, pe strazi si in parcuri... Si tot ei sunt cei ce au o zi pe an dedicata rasului. Ieri a fost acea zi....Ne-am incalzit rasul si ii dam drumul. Un caine inteligent poate....Ups... pe`alocuri cainele e gay... :)))

Nu recomand copiilor sa faca asa ceva dar iata ce lectie ii tranteste o fiica unui tata!Bun, apropos de razbunare... Se pregatesc original de Jihad.Iar pe final, mergem la vanatoare. La vanatoare de mingi de golf... :))Si daca am adus in discutie subiectul armelor, atunci priviti ce face un soldat francez.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România