vineri, octombrie 28, 2011

Jocul de REMI

Ce este jocul de remi? Cand si cum a inceput sa se formeze? Acestea sunt intrebarile principale, la care orice jucator pasionat de jocurile remi online ar trebui sa cunoasca raspunsurile corecte.
Exista diferite variante sau teorii referitoare la nasterea si provenienta jocului remi. Sunt cunoscute trei variante care circula in privinta istoricului jocului de remi, printre care Teoria Conquian, Teoria Poker si Teoria Chinezeasca, fiecare din cele trei teorii bazandu-se pe fie regulile asemanatoare ale anumitor jocuri din trecut, fie pe originile din care se trag jocurile remi.
Insa putem spune ca termenul de joc de remi a aparut in preajma anilor 1800, aceasta fiind una din cele mai timpurii variante din cele existente in prezent.
Jocul de remi cu carti este jocul care necesita indemanare si experienta. Scopul jocului consta in formarea de terte( minim trei carti de aceeasi valoare, dar cu simboluri diferite) si suite (minim trei carti consecutive, cu simboluri identice). Jucatorul care reuseste sa dea toate cartile din mana, cat mai repede cu putinta, castiga jocul de remi.
Jocul de remi cu piese consta intr-un numar de 106 piese, impartite in patru culori, cu exceptia celor doua piese de joc Jolly. Scopul jocului este blocarea pe tabla.
In zilele noastre, jocurile remi sunt considerate si jocuri de noroc, fie ca sunt jucate pe baza de piese sau carti de joc. Majoritatea participantilor la astfel de activitati joaca pe computer, gratis sau pe bani. Indiferent de tipul de joc remi ales, numarul jucatorilor continua sa creasca cu fiecare zi sau ora.
Cu ajutorul tehnologiei tot mai avansate, jocurile remi ca si cele de aparate sau sloturi au inceput sa aiba un enorm succes in mediul online. Tot ce trebuie este sa faci un remi download la programul respectiv si sa intri la joc pe bani sau gratuit pentru distractie. Prin intermediul internetului, jocurile remi se pot accesa si juca astazi online. Ca jocuri online sau ca o joaca pe computer, acestea se bucura de o mai mare popularitate printre pasionatii jocurilor de noroc.

3 comentarii:

Mariusica spunea...

parerea mea ca nu se compara remi online cu cel pe care-l joci la o masa si o bere cu prietenii :D

Daniela spunea...

N-am mai jucat un remi de cand eram mica. Imi placea atat de mult sa joc.

nicol spunea...

jucam remi in liceu cu o doamna care era gazda la care locuiam, eu fiind din provincie si faceam studiile in Bucuresti. Jucand online lipsesc grimasele, timpii de gandire preluginta, trairile reale ale jocului...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România