duminică, noiembrie 21, 2010

Recomandarea Zilei - 21 Noiembrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 10-a

Vineri s-a desfasurat in Italia cea de-a 10-a etapa a concursului-festival IO CANTO. Gazda concursului, postul de televiziune Canale 5 Mediaset ne-a prezentat in aceasta runda alte piese celebre in interpretarea tinerelor talente inscrise in concurs.
Romanca noastra de 14 ani din Constanta, Andreea Olariu face si ea parte din cei inscrisi si are sanse reale sa castige titlul acestui festival chiar daca nici saptamana trecuta nu a luat nimic.
Din pacate in ultimele etape a cam lasat-o moarta... Nu stiu de ce dar mi-a lasat impresia ca s-a prezentat nepregatita sau poate de vina or fi fost piesele foarte grele fata de cele ale contracandidatilor ei.
Ma intreb iar si iar... Andreea isi alege singura piesele? Sau ii sunt impuse? Pentru ca daca si le alege atunci face alegeri proaste iar daca ii sunt impuse, atunci jocurile sunt facute de catre organizatorii italieni si nu mare ar trebui sa ne fie mirarea daca in finala va castiga altcineva si nu Andreea.
O sa mai discutam... dar deocamdata vedem piesa castigatoare, din nou cu lauri Benedetta Caretta si o piesa foarte cunoscuta, dupa care am sa revin cu noi date si de ce nu, cu piesa interpretata vineri 19 noiembrie, de Andreea Olariu la Io Canto.

Benedetta Caretta - Hurt



Asadar pana acum avem urmatoarele piese calificate in cele 2 semifinale ce vor urma, in ordinea castigarii etapelor:


1. Andreea Olariu - I surrender
2. Andreea Olariu - Perdere l'amore
3. Benedetta Caretta - Insieme
4. Benedetta Carreta - Amor mio
5. Andreea Olariu - Listen
6. Benedetta Carreta - Un anno d'amore
7. Andreea Olariu - All by Myself
8. Benedetta Caretta - Una ragione di piu'
9. Benedetta Caretta - Eye in the sky
10. Benedetta Caretta - Hurt

Balanta inclina dupa cum se vede inspre Benedetta, cu 6 etape castigate fata de 4 ale Andreei.
Andreea a intrat in concurs cu o piesa cunoscuta in Italia dar... ma repet, interpretarea ei nesigura... banuiesc ca a defavorizat-o iar la televotul telespectatorilor. O vedem mai jos:

Andreea Olariu - Come saprei



Juriul acestei etape a fost compus din Claudio Cecchetto si Gloria Guida, prezente regulate ale show-ului si Garrison de la “Amici” plus actrita Laura Torrisi care asteapta in curand un bebel. Cu siguranta acel bebel din burtica s-a simtit extraordinar ascultand atatea si atatea piese frumoase.

Va propun spre auditie si alte piese bune din concurs.

Every breath you take - Alessandro Casillo



The final count down - Gimme Five



Feel - Enrico Nadai castigatorul premiului juriului



Si o no - Simone Frulio



True colors - Federica Bensi



Sultans of swing - Alessia Labate



Si inafara concursului.... Daca vreti sa vedeti cum da clasa un pusti ce a castigat editia de anul trecut a concursului IO CANTO, urmariti clipul de mai jos. Cu siguranta il veti recunoaste pe Cristian Imparato fara sa va spun cine e.... :)



Pentru cei ce doresc sa vada intreaga emisiune, pot intra aici. Site-ul italian vad ca a repus in functiune baza de date proprie astfel ca se pot vedea editiile anterioare, integral... cu reclamele de rigoare. :)
V-am anuntat inca de saptamana trecuta ca ne apropiem si de finalul acestui concurs.
Mai sunt doar 3 etape, 2 semifinale si marea finala. Emisiunea se va muta sambata de acum incolo, astfel ca in fiecare sambata seara timp de 3 saptamani, de la ora 22:10 ora Romaniei romanii de pretutindeni se vor uita la Io Canto si o vor incuraja pe Andreea Olariu. In plus romanii din Italia sunt asteptati sa si voteze prin apel sau SMS la televotul concursului, aceasta fiind teoretic solutia desemnarii castigatorilor la acest tip de concurs. Spun teoretic pentru ca practic am vazut si la alte concursuri cum se voteaza, vezi recent incheiatul concurs Ti Lascio una Canzone de pe Rai1 unde Madalina Lefter nu a castigat titlul chiar daca a fost cea mai buna din competitie.
Ce mai putem face decat sa-i tinem pumnii si sa ii uram mult succes plus... antrenament asiduu pentru ca este cea mai buna dar trebuie sa o si dovedeasca prin voce, de acum incolo... mai mult ca niciodata la aceasta competitie.
Hai Andreea ca poti...

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

10 comentarii:

Anonim spunea...

ANDREEA OLARIU NU ISI ALEGE PIESELE SINGURA CI I SE IMPUN DE CATRE PRODUCATORI ,I SE D-AU PIESE NECUNOSCUTE DE CATRE PUBLIC,PUTIN ORCHESTRABILE
SI DIFERITE DE ALE COLEGILOR.DE MULTE ORI I SE SCHIMBA PIESA IN CONCURS,II SPUN CA VA CANTA O PIESA DAR IN REALITATE TREBUIE SA CANTE ALTCEVA.ACUM MAI MULT CA ORICAND ANDREEEA ARE NEVOIE DE SUSTINEREA SI INCURAJAREA TUTUROR.VA MULTUMESC SI VA ROG S FITI ALATURI DE EA.LUCICA OLARIU.

Mic Alexandru spunea...

Dupa numeele din semnatura, pot trage concluzia ca sunteti mama Andreei.... Doamna ne faceti dezvaluiri senzationale pe care nu puteam decat sa le banui pana acum...? Nu am certitudinea ca mesajul vine d ela d-voastra si nu de la altcineva dornic de senzational. Dumneavoastra sunteti intradevar direct implicata in fenomen si ati putea fi credibila dar sub semnatura anonimatului v-am spus aveti si nu prea aveti responsabilitatea vorbelor. Cu un cont ne-ati fi dat siguranta surselor.... Oricum... mi s-a parut mie nesigura in cateva puntate fapt ce automat m-a dus cu gandul ca ceva s-a intamplat... imi lasa impresia ca interpreteaza o piesa pe care nu a exersat-o... si ca si mie, probabil si publicului inspira aceeasi senzatie, a venit nepregatita fapt ce o depuncta, in fapt situatia e alta..... Pacat ca se intampla asa ceva, atunci jocurile sunt facute din pacate.

olariu lucica spunea...

In legatura cu comentariul de mai sus sunt mama Andreei.Am citit aceasta pagina mereu si nu v-am puput raspunde deoarece imi cerea un cont pe care eu nu stiu sa-l fac si am rugat pe cineva sa va raspunda.Acum am reusit sa-mi fac cont rugand-o pe Andreea sa ma ajute.Am vrut s-o tin departe de aceste comentarii ca si asa este suparata si nu vroiam sa mai vada aici ca se scrie despre ea ca se prezinta nepregatita sau ca isi alege gresit piesele.Ea nu isi alege piesele ci i se impun.Am cerut si noi piese cunoscute de public asemanatoare concurentilor dar degeaba.Ii schimba piesele in concurs,ii dau piese care nu sunt votate de public ,fara mesaj si fara o orchestratie bogata.Asta e acum trebuie sa fiu aproape de ea si s-o incurajez sa treaca peste toate acestea si sa mergem pana la capat.Va multumesc si va rugam sa fiti alaturi de noi si multumim tuturor celor care ne-au votat pana acum si de acum inainte.

Mic Alexandru spunea...

Repet... imi pare rau sa aud asa ceva.
Toata stima pentru d-voastra ca ii sunteti alaturi permanent si o tineti cu moralul sus...
Va vad etapa de etapa traind la intensitate maxima fiecare clipa din concurs.
Indiferent de rezultat, trebuie sa stiti ca Andreea are un loc aparte printre ceilalti concurenti fiind cea mai buna. Trebuie sa nu uitam ca italienii au creat un precedent prin eliminarea celeilalte concurente din Romania, pe rai la Ti Lascio una canzone.. unde de asemenea jocurile au fost facute. Ati vazut si aseara Review-ul emisiunii? De cate ori a cantat Mattia? Si de cate ori au cantat ceilalti printre care si Madalina lefter? De aici se vede ca baiatul nu poate mai mult... avand calitati minore, reduse intr`ale interpretarii. Si acolo jocurile au fost facute si probabil s-a stiut din prima cine va lua titlul.
Sa fim increzatori totusi... Romania e alaturi de d-voastra si de Andreea. Bafta multa, sa se concentreze sambata si sa dea tot ce poate.

Anonim spunea...

Stimate mircea alex ...ceea ce dezvaluie mama Andreei este perfect adevarat si daca vreti sa va convingeti ...urmarind cateva video de pe youtube veti vedea ca de cateva ori a cantat cu ochii in lacrimi ...mai mult de atat ...majoritatea pieselor sunt scurtate in mod voit de stafful italian . DE CE?... Intrebati, daca aveti surse, despre adevaratul show facut de Andreea la consulatul Romaniei din Milano .. in jur de 500 de persoane au aplaudat-o la scena deschisa pe toata durata timpului acordat de organizatori punand in umbra chiar si pe celebra trupa Mandinga !!1 ...Deocamdata atat ...o sustinem pe Andreea in periplul sau italian si indiferent de rezultatul de maine seara EA este adevarata castigatoare a concursului !!! Sa auzim de bine:)

Mic Alexandru spunea...

Categoric!
Andreea este castigatoarea de merit a concursului, indiferent de rezultatul oficial. Cel putin pentru noi romanii ea este castigatoarea!

Anonim spunea...

ce urat ca mama fetei ii vorbeste acum de rau pe aia de la io canto. e pentru ca fata cealalta italianca a castigat de mai multe ori. ii ponegreste pe cei care i-au dat o sansa fetei iei. autorul articolului are dreptate andreea este nepregatita de cele mai multe ori. nu are de ce sa dea vina pe producatori doamna olaru. fetei iei s-au ales cantece pe care le stie toata lumea slagare nu necunoscute cum zice ea. eu zic ca mai sunt copii tare buni acolo si benedetta si doi baieti de la gimmi five sunt buni. si mai era o fetita rachela sau raquel nu stiu cum se pronunta e super si cea cu chitara. eu tin cu romania dar tin sa fie pe bune. daca nu canta bine de ce sa sustinem pe cine nu trebuie? sa auzim de bine zic si eu domnule george pascu.

Mic Alexandru spunea...

In toata schema asta, cine e George Pascu? De la lectia asta se pare ca am lipsit....

Anonim spunea...

Daca ai ochi sa vezi vei vedea de cate ori Andreea a cantat cu lacrimi in ochi ...nu se poate schimba o piesa in ziua concursului ...ATENTIE ... nu se canta dupa negativ ci cu orchestra ...nu poti saruta pe una pe cap numind-o ANGEL(inger)fara sa se incheie televotul si chiar in prezentarea dinainte ca apoi la ceilalti sa le spui VAII...nu te faci ca nu gasesti microfon cand trebuia sa comenteze prestatia Andreei ...nu poti da Benedettei sa interpreteze cinci piese la rand de Mina (f iubita de italieni) si Andreei sa-i refuzi sa cante melodii ale lui Celine scurtandu-le in acelasi timp. Nu poti compara vocea Andreei cu a niciunuia dintre concurentii de la IO CANTO 2 pentru simplul motiv ca nu avea niciunul extensia si tehnica vocala a ANDREEI .In alta ordine de idei ...poate singura care are o voce impresionanta a fost Elvya Garofano ...cea care a cantat Je suis malade dar din cate poti sa iti dai seama nu a convins decat prin acea prestatie ...deci o melodie pe care a invatat-o f bine si atat (ca sa fiu sincer ...mai buna a fost elvya decat benedetta )Rachel ...acelasi lucru ....trebuie sa stii ca exista un proverb :CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA . In ce priveste pe cei de la gymmy five sunt buni asa cum sunt ...ca si grup doar pt show si nu pentru veleitati muzicale.Andreea a cantat seara de seara(serile IO CANTO)si a facut show din toate interpretarile sale sculand orchestra in picioare de trei ori ,lucru ce nu s-a intamplat la nimeni...gandeste-te ca sunt oameni de muzica si nu niste afoni...Sansa si-a dat-o singura ...participand si avand incredere in ea iar faptul ca au recunoscut meritul ei prin acordarea premiului Bravo Bravissimo le face cinste dar asta nu inseamna ca trebuie sa trecm cu vederea orice ....Sa auzim de bine !!

Mic Alexandru spunea...

Obiectiva analiza.....

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România