joi, iulie 16, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Helou.... la everybody... Multe si marunte avem azi asa ca ii dam bice!
Incepem pastila de azi cu o faza suuuuper tare. Da-te mare si tare! Desi eu cred ca tipu` vrea sa scape de prietena:)))Pai chiar a reusit sa scape de ea! :))
Ciocan vs extinctor. Care e mai tare? Faza pe bune:De la o nunta oarecare... Microfon sau rasnita de piper?! :))Se intampla live la tv intr-o emisiune publicitara, la o televiziune germana:Cu putin curaj, alcool in sange si un cap tare, poti face asta!10 moduri de a sparge baloanele:Cum opresti un bebe din plans....Daca va e greata din orice nu priviti clipul urmator:Pentru final am pastrat o super colectie de clipuri funny pe care nu trebuie sa o ratati.
Cand animalele au chef de joaca:Si o bonificatie ce-i priveste in mod direct pe fumatori. O alta interpretare, funny, a efectelor devastatoare pe care le are fumatul asupra omului:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România