joi, iulie 16, 2009

Cand plictiseala te doboara!

Ce fac americanii cand se plictisesc?
Se joaca... :)))))
Cu lucruri de oameni mari as adauga. Inventeaza cate ceva. Fun de fun.
Aeromodele teleghidate, rachete, focuri de artificii si multa imaginatie plus o strategie inspirata din invazia nemtilor din august 1939 in Polonia. Asta caracterizeaza clipul ce va invit sa-l urmariti:Clipul asta a placut atat de mult celor ce l-au vazut incat se pare ca deja s-a declansat un nou trend intr`ale jucariilor si jocurilor de oameni mari! :))) Desigur asemenea joc e ilegal, ups... :))

PS. Airsooft-istii cred ca vor aplica jocul la scara mai mare, fara rachete si focuri de artificii pentru a putea intra in legalitate. Isi vor lua armele si vor zbura cu planoare, chiar avioane de mici dimensiuni si cine stie poate vor si sari cu parasuta. Sa vezi atunci lupta... :)) Daca stati pe langa aeroporturi, sa nu va mire daca din cer vreodata, o sa va pice cate-un rahat colorat. :)

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România