sâmbătă, iulie 18, 2009

Fa si tu ca ei!

Astia sunt baieti de cartier si nicidecum fotbalisti adevarati desi par la cate fac:Imagini spectaculoase de la o cursa de motociclism viteza. Astia sunt profesionisti, nu am pretentia sa faceti intocmai ca ei. :)) In plus e si foarte periculos. Imaginile vorbesc de la sine:Va prezint un pici cu aptitudini speciale. Faceti si voi ca el daca puteti:Iar acum, un profesor ce reuseste la tabla in fata elevilor, un cerc perfect. Priviti si va minunati:Ok si pe final va prezint un clip de colectie filmat de Thomas Edison. Prin 1899 - 1901 de abia se inventase bicicleta si filmarea pe pelicula . Iata de atunci un prim clip cu jonglerii pe bicicleta:0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România