joi, februarie 26, 2009

Gala desenului animat

Daca prindeati si TVR1 dar si TVR2 erati cu`adevarat fericiti, pentru ca pe vremea lui `Ceasca la cat era de scurt programul tv si pe un canal si pe celalalt, orice minut de emisie ti se parea enorm de mult. Dar ca sa revin, tot la final de saptamana era o rubrica pe care o asteptam cu sufletul la gura,
Gala desenului animat
.
Si acum imi amintesc cu placere cum imediat dupa revolutie aceasta rubrica tinea chiar si cate jumatate de ora, fapt ce ma facea sa ma intreb daca nu cumva aia de la TVR au uitat sa scoata banda cu desenele animate din emisie...... Genericul era defapt o secventa largita din Parisul Vesel. Cu siguranta oamenii din tvr aveau atunci drept de autor pe acea secventa.. :)))))))))))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România