luni, iulie 13, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Da, azi e luni si 13 pe deasupra! Deci daca nici iarba nu creste atunci ar trebui ca si ghinionul sa mai stea pe acasa ca doar e luni... Apropos de ghinion, incepem pastila de azi cu o faza reala inregistrata de o televiziune braziliana.
PS Eu chiar nu cred in superstitii...
Ce ziceti de camionul asta? E made in... !???? :))Sa ne inveselim nitel cu o selectie ce a adunat ultimele clipuri funny din Australia:Dupa atata ras, poate vi s-a facut sete. Sa chemam un chelner... barman... ceva...Oare ati mai vazut vreun copil lesinand de frica? :))Si daca vine Politia... ce!? Si la ei se ignora fara menajamente omul legii!O alta gluma marca HappyFish...Il stiti pe Costica Berhar? Facem cunoastinta cu el... :))Cum fac animalele?Ce draguta e!!! Si daca am ajuns la copii, zic sa mai vedem un mic clip cu un alt bebel dragut. Cand Mos Ene vine pe la gene...+ un dans... :))Sa nu va luati Toyota ca patiti ca el:Spre final, ce ziceti de cateva farse?!

O bonificatie pentru iubitorii de animale:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România