vineri, noiembrie 06, 2009

Daca e weekend e clar ca ne relaxam din plin. Noi nu prea avem ce face mare lucru dar altii scot distractie, fun si din piatra seaca daca pot sa ma exprim asa.. :))))
Deci, vorbim de japonezi. :)) Priviti ce inventeaza si cum se distreaza:Ce credeti ca face gardianul din imaginea de mai jos?
Se intampla in Romania....Da... ne-am lamurit. N-am s ava rapesc prea mult timp asa ca propun sa ne apropiem cu rubrica d efinal si tocmai de asta am sa va las cu 2 super compilatii funny ce aduna clipuri pline de umor filmate acasa, la evenimente, pe strada sau la diferite competitii sportive...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România