marți, septembrie 15, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ok... scoala a inceput, deja suntem in a 2-a zi, poate si cei ce au inceput lucrul odata cu elevii sunt si ei tot in a 2-a zi de lucru. Se presupune ca usor usor incepeti sa va obisnuiti cu ritmul chiar daca mai greu. Ei bine pentru ca viata voastra sa fie si funny v-am pregatit si azi o noua pastila plina de divertisment si umor.

Incepem cu ceva... ce poate va pare cunoscut multora dintre voi. Faceti si voi asa(daca sunteti elevi - dedicatie pentru profesori) ca batranelul algerian de mai jos?Eh... zic sa trecem la lucruri serioase. O parte din fazele comice din clipul de mai jos le-ati vazut pe Recomandarea Zilei iar altele sunt noi. Ne facem incalzirea...Va invit sa vedeti care este jaful perfect... atunci cand vorbim despre jafurile din magazinele cu jucari... erotice. :)))Cum scoti bani de la ATM atunci cand lenea e cucoana mare? Chemi bancomatu` la tine? Nicidecum, te duci tu la el dar cum!?La fotbal... gura casca! :))Trecem acum la farse. Cum crezi ca reactioneaza un angajat McDonalds cand ajungi cu masina la ghiseu si ceri....Urmatoarea farsa e dedicata exclusiv elevilor si studentilor:))) Ce poti face ca sa scapi de ore?Iar urmatoarea tuturor... :)))Apropos... de scoala. Iata cum se face scoala in Koreea.Va era dor de... idioti in actiune?Pentru final am pastrat o compilatie de exceptie. Ce pretuieste un copil, o bucata de jeleu sau... 2?
Niste britanici au facut testul si au ramas surprinsi de reactiile copiilor. Priviti si va amuzati:Am si o bonificatie de la Zoo. Atunci cand ursii se plictisesc....* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România