miercuri, septembrie 23, 2009

Recomandarea Zilei - 23 Septembrie 2009

Pentru azi o prima noutate vine de la Khassino & Romina Johnson - Moving Too Fast.Muzica noua si pe mai departe...
Scooter a lansat deja al 2-lea videoclip de pe ultimul lui album, Under The Radar Over The Top, la piesa Ti Sento.Ce ziceti? Incape vreun roman in sincronul de mai jos? Eu zic ca strica frumusete de spectacol... Parerea mea in pana mea!
In Chicago trupa Black Eyed Peas canta I Gotta Feeling. Oprah, care prezenta concertul, a ramas masca. Toti cei prezenti au facut un dans in sincron, gen flash mob.Hitul urmator a plecat in 1999 din Spania si a cucerit intreaga europa.... De atunci nimeni nu a mai auzit de trupa asta.
Va mai amintiti?Azi ofer si un bonus ca recomandare. Un film, o comedie ce s-a turnat intr-o mica masura si la Hunedoara la Castelul Corvinilor.
TRANSYLMANIA Vedem mai jos trailerul oficial al acestei comedii horror ce poate fi vizionata incepand cu 4 Decembrie la cinematografe si care se anunta inca de pe acum un mare succes.Transylmania este un film produs si regizat de catre David Hillenbrand si Scott Hillenbrand, in care joaca Patrick Cavanaugh, James Debello, Paul H. Kim, Tony Denman si Jennifer Lyons.

Actiunea din Transylmania se desfasoara in inima Transilvaniei, intr-un castel vechi de secole, unde se afla o universitate neobisnuita. Un film despre un grup de adolescenti care vin sa studieze pe "teritoriile blestemate" ale Transilvaniei, printre vampiri si crucifixuri dar si incaperi cu camere intunecoase si lugubre.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România