miercuri, septembrie 23, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ce misto e sa fii liber profesionist.... iti iei liber cand vrei.
Mai mult ca sigur m-ati pus absent nemotivat pe perioada in care am lipsit. N-am scutire, am in schimb un motiv bine intemeiat. M-am simtit bine ceea ce va doresc si voua, macar din cand in cand.
Bun si sa revenim la oile noastre pentru ca avem multe chestii funny si azi la pastila zilnica de ras. Cel mai nou umor e aici!
Incepem cu... Idioti in actiune... Atentie rasul poate fi contagios! Poftiti la bere!

La fel de contagios poate fi si dansul:Chiar de la varste fragede... :))Zambiti va rog:La Zoo cu surprize...Apropos de animale. Stiati ca si ele pot vorbi?Live la tv....

Iar la final... ne distram cu cateva farse.
Pazea la ce se ascunde prin frigiderul tau. Nu va ganditi la mancare alterata... :)))O idee de farsa.. :))Alta de pe la noi care defapt e realitate. Are cateva luni vechime si e prea tare ca sa nu o ascultam. :)))
Ce poti face atunci cand dai peste mamaia la telefon. O faza memorabila din callcenter-ul Romtelecom-ului.Si un bonus la toate cele spuse si vazute mai sus, unul cu final neasteptat.Plus un extrabonus emotionant si pe alocuri stanjenitor.* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România