duminică, noiembrie 14, 2010

Recomandarea Zilei - 14 Noiembrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 9-a

Dupa nedreptatea care i s-a facut Madalinei Lefter in finala emisiunii concurs Ti Lascio Una Canzone de pe Rai Uno, noi romanii ne punem sperantele in cealalta romanca participanta la un astfel de concurs, Andreea Olariu, care iata... a parcurs deja 9 etape din concursul Io canto desfasurat pe canalul italian privat Canale 5 Mediaset.
Doar cateva saptamani, etape, mai sunt si din acest concurs... in scurt timp se va intra in semifinale si mai apoi firesc in finala unde speram cu totii ca Andreea sa castige trofeul Io Canto si sa-l aduca in Romania.
Vineri 12 Noiembrie in cea de-a 9-a etapa Andreea Olariu nu a obtinut nimic. Premiul televotului a fost obtinut de Benedetta cu o piesa pe care o vom vedea mai jos iar premiul juriului a fost acordat lui Alessandro Casillo ce a interpretat o piesa foarte cunoscuta, When a man loves a woman. Pentru aceasta etapa juriul a fost format din Claudio Cecchetto, membru permanent al juriului, Garrison si Alessandra Celentano, cunoscuti de la o emisiune celebra in Italia - Amici, Katia Ricciarelli si Kyle Lowder, actorul din serialul Beautiful al personajului Rick Forrester.
Sa revenim insa la Io Canto cu videoclipuri. Mai intai piesa castigatoare....

Benedetta Caretta - Eye in the skyAsa cum v-am anuntat Andreea nu a luat nimic, ea a cantat o piesa nu prea celebra de la Destiny`s Child, dar chiar si asa, o poate intrece pe Benedetta, Andreea avand mai multe calitati vocale decat rivala ei la titlul acestui concurs. Iata situatia etapelor castigate in ordine cronologica:

  1. Andreea Olariu - I surrender
  2. Andreea Olariu - Perdere l'amore
  3. Benedetta Caretta - Insieme
  4. Benedetta Carreta - Amor mio
  5. Andreea Olariu - Listen
  6. Benedetta Carreta - Un anno d'amore
  7. Andreea Olariu - All by Myself
  8. Benedetta Caretta - Una ragione di piu'
  9. Benedetta Caretta - Eye in the sky

Andreea Olariu - Stand up for loveAndreea a mai cantat o piesa inafara concursului alaturi de actorul american Kyle Lowder care nu stiu cati din voi cunosc faptul ca el si canta.... si o face chiar foarte bine dupa cum veti putea observa in clipurile de mai jos. Luna aceasta a finalizat un album in Italia ce se va gasi foarte curand pe piata muzicala internationala.

Andreea Olariu si Kyle LowderMattia Rossi & Kyle Lowder - Con te partiro'Daca esti pe teritoriul Italiei nu trebuie sa uiti sa o votezi pe Andreea Olariu pe parcursul cantecului si in etapa de vineri 19 Noiembrie 2010.
Io Canto, in fiecare vineri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Canale5 cu Andreea Olariu favorita la titlu. In curand emisiunea se va muta in weekend pentru semifinale si finala.
Mult succes Andreea in etapa urmatoare.


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România