joi, martie 12, 2009

Ce noaptea erorilor?! Priveste aici....

Da da v-am mai spus de talentul si ingeniozitatea japonezilor. Inventivi din fire, in televiziune dau nastere la show-uri de show-uri.
Aproape ca nu exista grade de comparatie cu farsele sau glumele (nereusite in marea majoritate a cazurilor) produse la televiziunile din Romania. Macar de le-ar copia, ca la asa ceva natia asta e mare maestra, dar nici asa nu se poate ca nu e buget. Sau daca se copie din cazua bugetului saracacios, rezulta fix pix...
Se cere succes mare cu investitie mica in orice productie tv. Asa si daca tot am ajuns la capitoul asta sa imi spun off-ul pana la capat. Ti-e si jena ca dupa ce urmaresti emisiunile de divertisment ale televiziunilor din alte tari, fie ele si de stat chiar, sa te uiti la emisiunile similare de la noi. Decor care astupa exact ca pe vremea Evei, doar zonele nashpa ce nu trebuiesc privite, oameni anosti, ANEMIE in sensul adevarat al cuvantului. Bleah....
Dar sa revin la japonezi ca vreau azi sa ma inveselesc. Si privim:Ok. Show-ul urmator e produs si de romani, cum altfel decat anemic.La ei e o adevarata traditie...Test de rezistenta. Nu zambiti ca primiti na na.Cum pisici sa nu zambesti..... ten ten... :))))))))))))

Oricum ei is haiosi, dupa vorba dupa port...In fine, cam sadici japonezii... Am putea sta pana maine sa tot privim... Zic ca ajunge pe ziua de azi. :)))

Fain la oamenii astia: stiu sa zambeasca si cand pierd si stiu sa-si traiasca viata!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România