joi, octombrie 21, 2010

Recomandarea Zilei - 21 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 7-a

Miercuri seara s-a desfasurat o noua etapa, a 7-a, din concursul festival, TI LASCIO UNA CANZONE, pe canalul tv italian de stat, RAI UNO.
La competitie participa si romanca noastra de 12 ani, MADALINA LEFTER asa dupa cum v-am informat si in editiile anterioare de Recomandarea Zilei.
Miercuri seara au intrat in concurs multe piese bune, Madalina avand o misiune foarte grea, aceea de a intrece in interpretare celelalte piese concurente. A avut o mare inspiratie ca a ales o piesa simbol pentru Italia, In Assenza di te de la o cantareata italiana foarte iubita, Laura Pausini.
Probabil lucrul acesta pe langa interpretarea impecabila a Madalinei, a facut ca romanca noastra sa fie din nou preferata publicului telespectator italian.
A castigat Madalina Lefter la televot iar premiul juriului a fost atribuit de catre acestia, pentru prima data, la 2 concurenti, Mattia(14 ani) si Rita(14 ani), pe care daca doriti ii puteti vedea mai jos cu piesele lor.

Mattia Lever - E penso a te (Lucio Battisti)



Rita Ciccarone - L'ultima occasione



Live in emisiune am aflat ca saptamana trecuta a fost premiata cu un titlu onorific de catre primarul municipiului Iasi, localitate de bastina pentru Madalina Lefter si ca in august cand a luat legatura pentru prima data cu organizatorii festivalului concurs Ti Lascio Una Canzone, nu stia o boaba din limba italiana. Acum insa reuseste sa poarte fluent discutii cu toata lumea din Italia.. :)

Haideti sa vedem interpretarea senzationala a Madalinei in concurs.
Madalina Lefter - In assenza di te



Sa vedem si celelalte piese intrate in concurs:



Mie personal mi-au mai placut si... Giada(10 ani) si Giuseppe(12 ani). Vorba internautilor din Romania, PREA TARE pentru varsta lor....

Giuseppe e Giada - Come Prima



... dar si napoletanul Damiano(13 ani) nascut si crescut in Catania, deci care n-are nicio legatura cu dialectul napoletan... Pur si simplu ii place sa vorbeasca napoletana.

Damiano Mazzone - Come facette mammeta



Madalina Lefter va intra in concurs si miercuri seara, in 27 octombrie 2010, pe canalul Rai1 de la ora 22:10, canalul tv fiind transmis pe cablu in Romania de numeroase societati de televiziune prin cablu. Deasemenea Madalina mai poate fi urmarita si pe internet, LIVE, pe site-ul televiziunii, aici sau urmarind ulterior inregistrarea integrala a emisiunii. Linkul acesta va duce spre ultima editie a festivalului concurs Ti Lascio Una Canzone.

Si nu uitati daca sunteti pe teritoriul Italiei, sa o votati pe parcursul cantecului din concurs.
Ti Lascio una Canzone, in fiecare miercuri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Rai1 cu Madalina Lefter, favorita la titlu.
Mult succes pe mai departe, Madalina!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

2 comentarii:

Mobila copii spunea...

Excelenta interpretare a piesei lui Laura Pausinii pentru o fetita de 12 ani.

Jingles spunea...

I can't check out the videos right at the moment but may be later I can't find enough time to go for it.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România