sâmbătă, ianuarie 09, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Haz de necaz sau de problemele altora.... la asta e profesionista omenirea intreaga in ziua de azi dupa cum vom vedea si in selectia de clipuri pe care v-am pregatit-o mai jos.
De ce e lumea asa? Nu ma intrebati? :))
Deci funny sa fie pana in panzele albe.

Sandwich vs hamburgerVa mai amintiti de razbunarea pe care a avut-o prietena unui maniac de jocurile pe Xbox fata de acesta? O puteti revedea aici! Ei bine, s-a intors roata pentru ca dupa ce ea i-a distrus bunatate de Xbox acum si el s-a razbunat pe laptopul ei. :)))
Spalam rufele in public:Amintiri din vara trecuta"Cine isi mai face cumparaturile in Carrefour Orhideea? Zoso a filmat acolo un client neobisnuit la shopping. Clipul a fost preluat de mai toate televiziunile de pe la noi...Au si ei idiotii lor...Mama ei de adrenalina...Sa faci cu inima.....Iar la final o noua compilatie plina de faze funny.Bonusul de azi vine cu o dedicatie muzicala. Cei din Republica Moldova deja se pregatesc intens sa castige concursul muzical Eurovision 2010.Nu radeti ca e fixista piesa... adica o asculti faci baza de ea dar dupa o fredonezi tam nesam asa din senin ca un nebun.. :)))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România