luni, octombrie 11, 2010

Recomandarea Zilei - 11 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 5-a

Asa cum v-am anuntat inca de saptamana trecuta imediat dupa terminarea concursului, Madalina Lefter a castigat cea de-a 5-a etapa a concursului festival Ti Lascio una Canzone, organizat de televiziunea de stat italiana Rai Uno.
Dupa cum o sa vedeti/auziti mai jos, piesa aleasa pentru concurs a fost una extrem de dificila dar foarte bine interpretata. De altfel piesa aceasta a reusit sa ridice intreaga audienta in picioare... Cum sa nu reactionezi la o asemenea interpretare senzationala....
O vedem mai jos pe Madalina cantand Io Vivro senza te.

Madalina Lefter - Io vivro senza te (magnific)Bravo ei...
Vedem si celelalte piese intrate in concurs:Pe Madalina Lefter o puteti vedea din nou in actiune miercuri seara pe canalul Rai1 de la ora 22:10, canalul tv fiind transmis pe cablu in Romania de numeroase societati de televiziune prin cablu si deasemenea poate fi urmarita si pe internet pe site-ul televiziunii, atat live cat si in inregistrarea integrala a emisiunii selectand editia ce se doreste a fi urmarita. Linkul din urma este pentru editia de saptamana trecuta deci poate fi urmarita intreaga emisiune castigata de Madalina.
Si nu uitati daca sunteti pe teritoriul Italiei sa o votati pe parcursul cantecului din concurs.
Ti Lascio una Canzone, in fiecare miercuri seara de la ora 22:10 ora Romaniei, pe Rai1 cu Madalina Lefter, favorita la titlu.
Mult succes Madalina!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Mic Alexandru spunea...

N-a luat nimic in seara aceasta Madalina Lefter din pacate. Rita e castigatoarea.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România