vineri, ianuarie 15, 2010

Recomandarea Zilei - 15 Ianuarie 2010

Incepem cu noutatile muzicale, azi doar 2 clipuri.
Muzica noua romaneasca...

Spike - SCANDAL... +18 limbaj vulgarShontelle - Licky (Under The Covers)Trecem acum la rememberul zilei si doresc sa va intreb daca mai stiti piesa urmatoare, din anul 1992. Mare hit eurodance ce s-a stabilit No 1 in aproape toate tarile europene si nu numai...

Dr. Alban - It's My LifeToate bune si frumoase asa ca azi vreau sa va prezint un bonus mai special si imi doresc sa il cunoasteti pe...

JONAH ROCKSNumele mai mult ca sigur ca nu va spune nimic pentru ca nu e de cine stie ce notorietate DAR cu siguranta va fi atunci cand va creste mare pentru ca acest baietel are actualmente doar 5 anisori. Ce stie sa faca? Sa cante la tobe. De cand a facut primii pasi, tatal lui i-a pus betele nu`n roata ci in mana si l-a antrenat, ajungand acum sa fie cot la cot cu orice tobosar, baterist de renume. Nici chiar asa dar va creste el mare! :))))
Astfel, la 3 ani inregistra primul clip pe Youtube, un cover dupa Bryan Adams, Summer of '69.

La 4 ani inregistra piesa ce urma sa ii aduca peste un milion de vizionari pe Youtube, System of a Down - Chop Suey o piesa destul de solicitanta.

Ultima realizare a pustiului e clipul de mai jos, un cover dupa AC/DC - What Do You Do for Money HoneyE incredibil mai ales cand stai sa te gandesti ca doar de curand a implinit 5 anisori. La Mai Mare.... :)
De Jonah Rocks vom mai auzi cu siguranta!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România