sâmbătă, septembrie 26, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem pastila de azi cu cateva farse.Ok si dupa ce v-am dat cateva idei trecem la un alt subiect.. natural. :))
Pe bune... cainele urmator nu e vopsit. Asa s-a nascut!Urmariti clipul urmator de la nunta:Continuam cu o compilatie noua de poze pline de fun dupa care avem intalnire si cu cativa idioti.Conditie fizica. Live de la o sala de forta...Apropos de conditie fizica. Cine credeti ca va castiga, Camila sau bravul soldat american?Idioti in actiune!Nu pot sa ma uit. Mie mi se face rau.... Golf pe varf de munte. :))))))Te pui cu mine?!PITICU a realizat o extraordinara transmisie in direct a unui grav accident de circulatie. Vedem detaliile:Mah... asta era Elicopterul de la Realitatea TV. :))
Trecem acum la niste gemeni simpatici foc:Pentru final 3 compilatii funny la care vei rade pana la lacrimi:Am un bonus... super bonus! Of course e fake dar e super bine realizata pastila. O convorbire dintre un consultant RCS RDS si un abonat ce a uitat sa plateasca cablul de 3 luni... :)))
Are ceva vechime inregistrarea dar marturisesc ca mi-a scapat pana in prezent.* NOU * Intra pe Chat-ul Recomandarea Zilei!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România