vineri, iunie 05, 2009

Pastila zilnica de ras!

Incepem pastila de azi cu... focuri de artificii. Nu, nu e weekend sa fie vreo nunta ci mai degraba e o farsa cu focuri de artificii! :))Tot cu focuri de artificii dar cu idioti, in actiune:Idem:

Urmatorul pe lista pastilei de azi e din moldova:Fratilor astia de mai jos sunt cei mai gay politisti cu putinta pe care ii are politia din Korea:Urmatorul clip nu e un banc cu blonde. Ghici ce face blonda?!! :)))Acum va invit la concurs. Ti se da mura`n gura si tu trebuie doar sa repeti ceea ce ti s-a spus. Eh... simplu ca buna ziua dar nu si daca esti intr-un Roller Coaster. :))Niciodata dar niciodata sa nu va ganditi la un implant de fese. S-ar putea sa va ia curu la fuga. Iata dovada si comentariul live, pe masura, a unui crainic tv.Oare tanti ce urmeaza cate implanturi si-a facut ca e cam... dolofana!? :)))Si tot despre ce se intampla la tv in direct, de data asta avem faze noi din Portugalia:Iar la final, noul Notebook de la Samsung.. :))) Frumoasa realizare!Plus o dedicatie speciala de la dementii de la Radio 21 pentru Paul Pacuraru si restu` porno-demnitarilor. Toti o apa si-un pamant!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România