luni, iulie 27, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Dupa o binemeritata vacanta de o saptamana in care am spart toate recordurile de audienta.. :)) revin in forta cu ultimele noutati funny de pe mapamond.
Se intampla live la o televiziune israeliana:In Croatia:Si in America:Ehe... e vreme de plaja, de baie... in mare, piscina sau in orice rau cu apa imbietoare....
Un colaj cu gafe la scaldat! :))Nu intrebati unde a ajuns obuzul... :)))
Asta e un fel de botez in armata americana din Afganistan.Sau la ei acasa...Nici francezii nu se pot lauda....Noi idioti in actiune:

Arde`o...

Deja memorabila faza! La casting, kung fu.....Ca musca-n lapte... Atentie, nuditate! Copii... la culcare! :))Blat sau Blatter?!2 musulmance in vizita in Italia...Nu pot lipsi nici farsele. Cu dedicatie pentru sora ta, sotia ta, prietena ta... Nah, ca ti-am dat idei. :))Din Rusia:Iar la final o dedicatie. Dragostea din tei intr-o varianta fanfariceasca undeva prin USA. :))Si o bonificatie. Daca sunteti sensibili si pe deasupra suferinzi de ficat va indic sa nu priviti clipul urmator.
E scarbos rau de tot dar in egala masura amuzant. Puneti-va in situatia de a va hrani singuri in jungla. Mananci macris pana ti se acreste bibilica dar ce te faci, ca practic corpul tau mai are nevoie si de proteine. Ei da... pleci la vanatoare de tigri si lei... sau poate mai bine alegi varianta de mai jos.
Daca tot aveti curaj sa priviti, preventiv n-ar strica sa aveti o punga la indemana pentru.... daca va vine sa dati la rate!Suntem asigurati cu hrana pe timp de criza, ca la cati viermi sunt in tara asta....

1 comentarii:

Virginica Maria spunea...

buna adunatura de filmulete...amuzant.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România