marți, decembrie 15, 2015

Castelul Corvinilor - vedetă de televiziune


Reclama este sufletul comerțului!

Așa se spune de când e lumea făcută... Probabil că prima reclamă din lume a fost una verbală în Grădina Raiului, la un simplu... măr, fapt ce a dezlegat cunoașterea binelui dar și a răului ar spune unii... ori eu spun... a adus din păcate moartea, pentru întreaga suflare de pe pământ! Dar să nu intrăm în detalii...

Așadar și prin urmare, azi vorbim despre publicitate și implicit reclame. Un motiv inspirațional îl reprezintă pentru agențiile de publicitate și Castelul de la Hunedoara, Castelul Corvinilor, Huniazilor sau Corvineștilor după cum mai este denumit de unele persoane și care este cetatea medievală a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. Chiar dacă potențialul acestui castel este destul de mare, acesta a fost fructificat mai mult decât de obicei doar în ultima perioadă, cu precădere în ultimul an(2014-2015), când au fost turnate câteva reclame, pentru diverse produse și servicii, asta pe lângă multele secvențe din filmele lansate chiar anul acesta sau care urmează să aibă premiera anul viitor.

Ford... probabil este cel mai mare nume care a dorit să creeze o reclamă având ca decor Castelul Corvinilor. Reclama a făcut audiență record, mai ales pe perioada desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia în 2014, fiind în continuare una din reclamele urmărite cu plăcere de telespectatorii din întreaga lume, cu atât mai mult cu cât ea a fost adaptată fiecărei piețe în parte.  Astfel Castelul Corvinilor și implicit Hunedoara... reușeșc să fie promovate cu brio pe întreg mapamondul!
Reclama o are în distribuție pe cunoscuta actriță și model sud-americană Bruna Tonarelli, fostă Bruna Ferarri, pe care o puteți vedea la lucru mai jos și care are în portofoliu nenumărate colaborări cu mărci de renume mondial:



Dar să revenim la reclama turnată la Hunedoara. Majoritatea scenelor din acestă reclamă au fost filmate pe parcursul unei singure zile iar acţiunea propriu-zisă s-a desfășurat pe podul Castelului Corvinilor dar şi în Sala Dietei. Reclama prezintă castelul nostru medieval ca parte din povestea "Frumoasa adormită", protagonista fiind salvată din prizonierat printr-un sărut de către cavalerul ei iubit.
Să o revedem și noi!


2 comentarii:

andy spunea...

foarte tare nu stiam asta

Liviu Stefan spunea...

Aparent, noroc de peisajele si castele pe care le avem in Romania, sa mai si noi in peisajul cinematografic.. filmele de la noi mi se par foare slabe..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România