marți, decembrie 15, 2015

Castelul Corvinilor - Ceainărie

După cum v-ați dat seama, astăzi vă recomand produsele publicitare, în special cele create în orașul meu de baștină, la cetatea medievală de care ne bucurăm cu toții, Castelul Corvinilor. Sunt câteva reclame interesante asupra cărora am să mă opresc azi și nu doar azi, ci și în zilele următoare pentru a vi le prezenta pe rând.

În acest post, bem un ceai cald la castel!

Reclama de mai jos face parte dintr-o campanie Tetley de 13 milioane £ care a mobilizat o întreagă armată de oameni, actori și figuranți deopotrivă. Compania scoțiană, mare producătoare de ceaiuri a ales și pentru această reclamă, să meargă tot pe mâna echipei ce le-a realizat ultimul clip publicitar, deci implicit pe mâna celor 3 personaje animate ce fac deliciul publicului telespectator din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei. Acțiunea reclamei îi prinde pe protagoniștii seriei: Gaffer, Tina și Sydney, înapoi în timp, în mijlocul unei lupte într-un castel medieval, „întâmplător”... Castelul Corvinilor de la Hunedoara. :))
Această nouă serie reprezintă defapt a doua parte a acțiunii, pe prima, dacă vă interesează o puteți urmări separat dând click aici!

Reclama a fost intermediată de Starcom MediaVest Group, fiind creată de Joe Stone si Dan Ball, două minți strălucite intr-ale reclamelor publicitare, cu sprijinul lui Ed Warren, Ben Middleton și Stu Outhwaitec, clipul comercial fiind regizat de Tomas Skoging.  O echipă de aur completată la superlativ de muzica pozitivă regăsită în această reclamă, O muzică semnată de americanul Philip Glass adesea considerat cel mai influent compozitor al sfârșitului de secol 20, prin compania lui, Glassworks. Printre creațiile, compozițiile lui Philip Glass regăsim câteva melodii/coloane sonore ale unor filme nominalizate la Premiile Academiei Award, precum: Kundun în regia lui Martin Scorsese, The Hours în regia lui Stephen Daldry plus multe alte filme artistice și animate, lista completă o puteți regăsi aici!

Să revenim însa la Hunedoara și să vedem simpaticele personaje animate, în acțiune!

2 comentarii:

Ruxandra Fulea spunea...

in ce conditii se mai gaseste Castelul? Mai sunt sanse sa il vedem si in 20 de ani?

Mic Alexandru spunea...

E chiar foarte OK.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România