marți, aprilie 28, 2009

Nu... asa ceva nu!

Nimic nu e mai dezgustator si scarbos pe lumea asta decat sa te asezi pe un scaun, bancheta... intr-un mijloc de transport in comun si sa dai cu mana peste fel de fel de substante... lichide, solide sau ma rog se poarta, cu nasu` in alea gazoase! Bai frate da serios de nu tre sa porti masca de gaze, fie pentru ca nu se spala, fie pentru ca beau si fumeaza iar pe ultimul metru inainte de a intra in ,,caruta,, mai trag 10 fumuri sa le ajunga pana acasa si ghici unde respira? Normal in fata calatorilor de parca ar fi ei cei ce anunta la Vatican inscanaurea unui papa iar daca mai trag o dusca, un mizilic acolo ca un fel de incarcare de baterii, atunci mirosul, senzatia este extraordinar de imbietoare sa treci la un alt nivel, icter-hepatita sau in cel mai fericit caz, lesin sau mancare la rate.
Asa ca ar trebui sa te doara undeva de indemnul autoritatilor, acela de a folosi mijloacele de transport in comun si nu masina personala. Da ce ei circula sa-si bage mana in flegma, cleiul din urechi sau mucii altuia?! Nu... si atunci!?
Aviz amatorilor de asemenea pasiuni! Cineva va vede, daca nu tocmai cineva cu o camera de filmat atunci cu siguranta Doamne-Doamne si roata se va intoarce ca se pune in practica vorba Dupa fapta si rasplata! sau Cum dai asa primesti! De civilizare nici nu se pune problema in cazul acestor specimene, deci ne-a ramas singura cale de atac, amenintarea cu Doamne-Doamne dar poate ii doare undeva de asa ceva.....O mica mentiune, la noi e si mai si ca in Asia.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România