marți, aprilie 28, 2009

Pentru vremuri de criza!

Ceea ce ve-ti vedea ar putea sa le dea de gandit unora, astfel ca maine nu ar fi exclus sa vedem si pe strazile, pietele sau garile noastre astfel de oameni.
Bine... tre sa recunoastem ca la noi inca lumea nu e obisnuita nici cu Free hugs, adicatelea cu imbratisarile gratuite (ceea ce nu le-ar strica personajelor cu sufletul emo) iar ca sa mai si platesti pentru ele atunci e culmea culmilor la culme. Ete nahh... sau poate ma insel.
Ghici cati dolari poti face intr-o ora daca pui taxa de 2 dolari la imbratisare? Asta n-ar fi nimic daca tipu` nostru ar fi fost singur in breasla dar cand furi painea de la gura celui care ofera imbratisari gratuite atunci e chiar bai mare. Pe deasupra sa-l mai si intreci.
Urmarim clipul si daca vreti comentati!Eh... mama ei de treaba nici macar o imbratisare gratis nu mai e la moda doar daca o vinzi si se zice ca sunt vremuri de criza!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Incredibil :)) Pur si simplu INCREDIBIL =)) :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România