joi, aprilie 08, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Azi e o zi superba, cu soare. Soare sper sa fie si in sufletul vostru iar daca nu e atunci am sa incerc eu sa il aduc. Tot ce trebuie sa faceti voi pentru ca experimentul sa reuseasca e sa luati pastila aceasta, una funny cu efect garantat. Priveste pana la capat si te vei convinge!

Cine-i idiot... surprins in actiune?!Un reporter LIVE... in plus: :)))Universul lui Mr. Ricky de RomaniaSi pentru ca pastila de azi sa nu fie prea lunga si plictisitoare, zic sa inchei aici dar nu oricum ci in stil mare. Zambiti, maine poate fi mai rau.... daca va gasiti nasu` care sa va sperie suficient de bine.... Priviti:Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România