vineri, ianuarie 08, 2010

Noua ordine mondiala!? Sfarsitul lumii sub papuc? III Proiectul Blue Beam

Ieri am primit pe mail o informatie conform careia cat de curand, Pamantul va fi supus celui mai important test din istoria lui, prin care se doreste inlocuirea credintei in D-zeu cu cea in a unui ,,Zeu,, creat de Noua Ordine Mondiala care lucreaza in spatele acestui proiect de decenii si despre care am mai scris si cu alte ocazii aici. Vedem si un film cutremurator dar mai intai ca sa pricepem despre ce e vorba cateva informatii:

*Proiectul Blue Beam (Raza Albastra) intentioneaza simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii si a distruge credinta si religiile.

„Vom avea un guvern mondial, fie ca va place, fie ca nu. Singura intrebare este daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimtamant.”
Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), declaratie facuta in februarie 1950 in fata Senatului american.

„Suntem in zorii unei transformari globale. Nu mai avem nevoie decat de o criza majora adecvata si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”
David Rockeffeler – presedinte de onoare al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), presedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declaratie facuta in septembrie 1994.

In 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu si bine documentat material despre Proiectul NASA - Blue Beam. Distrugerea credintei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificari in care se va simula prin proiectii holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasa frecventa pentru controlul mental. Sunt doar cateva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect.
Fost ziarist la publicatia canadiana L’Enquete si fondatorul unei agentii de presa independente – International Free Press Network, Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondiala. Serge Monaste a murit in conditii suspecte. Inca din 1994 el spunea într-un interviu ca a fost amenintat in mod repetat de primul ministru canadian si de Vatican. Sub pretextul ca nu are voie sa isi educe copiii acasa, autoritatile l-au arestat si i-au sechestrat familia. Intors acasa, Serge Monaste, care nu suferise niciodata de probleme cardiace, a avut un atac de cord in urma caruia a murit. La scurta vreme, un alt jurnalist care il ajuta in investigatii a murit tot in urma unui atac de cord, la fel de suspect. In dezvaluirile sale Serge Monaste arata pe baza unor documente autentice cum pot fi provocate astfel de atacuri de cord unor persoane incomode.

Va prezentam in continuare extrase din prezentarea realizata de Serge Monaste in 1994 in care demasca proiectul Blue Beam. Traducerea dupa inregistrarea audio a fost completata cu comentariile noastre privitoare la o serie de evenimente ce confirma parcurgerea unora dintre etapele acestui proiect.

“International Free Press Network nu este un grup religios sau o organizatie politica, ci o agentie de presa independenta care realizeaza investigatii. Suntem specializati in investigarea si publicarea de rapoarte speciale si casete audio care demasca dedesubturile implementarii unei Noi Ordini Mondiale. Scopul nostru este sa ii ajutam pe oameni sa realizeze ca venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis si nici o presupunere paranoica. Este un proiect satanic in curs de desfasurare. Care este scopul lui? Sa distruga religiile traditionale si mai ales religia crestina si sa le inlocuiasca cu o religie mondiala unica, bazata pe cultul omului. Sa aboleasca familia asa cum o stim noi astazi si sa o inlocuiasca cu indivizi (cetateni mondiali, oameni universali n.n.) care lucreaza fiecare pentru gloria guvernului mondial unic. Sa distruga orice forma de creativitate artistica sau stiintifica pentru a putea implementa o singura viziune, cea a guvernului mondial. Sa implementeze apartenenta obligatorie la un stat mondial condus de o forta militara unica, de o Justitie mondiala, de o singura lege comerciala, sa ii oblige pe oameni sa traiasca intr-o pace falsa şi sa impuna o noua religie şi o noua cultura mondiala.”

“Blue Beam (raza albastra) este un proiect al NASA care presupune patru directii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Aceasta religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru ca fara aducerea omenirii in aceasta sclavie spirituala dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibila.“

1.False descoperiri arheologice pentru a submina credinta

“Primul pas în acest proiect vizeaza discreditarea sau re-evaluarea tuturor cunostintelor religioase de pana acum. Prin crearea unor cutremure artificiale in locatii precise de pe planeta, in care s-a presupus mereu ca se ascund secrete importante, se va urmari scoaterea la lumina a unor asa-zise noi descoperiri arheologice prin intermediul carora se va “dovedi” ca doctrinele marilor religii sunt false.“

Ne vom opri mai mult asupra modului in care aceasta etapa este deja pusa in aplicare, pentru ca am asistat de curand la un astfel de „cutremur”… de data aceasta mediatic. In seara zilei de 26 februarie 2007 pe toate posturile TV romanesti si internationale James Cameron anunta lumii ca a descoperit «sarcofagul lui Iisus» si al familiei sale. Initial am crezut ca este vorba despre un nou film. La urma urmei cel care ne vorbea era un regizor, un creator de fictiuni precum Terminator, Alien sau Titanic. De data aceasta insa James Cameron vorbea cu convingere despre o mare descoperire arheologica, despre dovezi stiintifice, despre teste ADN si statistici care puneau la indoiala chiar bazele religiei crestine. Arheologii gasisera 10 cutii cu oase pe care se aflau inscriptionate nume. Pe sase dintre ele se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua – Iisus, Maria, Iosif, Meriem – Maria Magdalena, Matei, Iuda. Despre celelalte patru nume care nu aveau atata semnificatie religioasa, James Cameron nu a amintit insa nimic.

A sustinut doar ca are dovada ca acestea sunt oasele lui Iisus, ale mamei sale Maria, ale tatalui sau Iosif, ale Mariei Magdalena (Meriem) – sotia sa conform testelor ADN realizate asupra oaselor si fiului lor – Iuda. Testele ADN puteau intr-adevar dovedi ca oasele respective apartineau unui cuplu care avea si un copil, insa nu dovedeau ca apartin lui Iisus. In plus numele respective erau ceva comun in Ierusalimul acelor vremuri. Erau intalnite la fel de des cum am intalni noi acum numele de Ion, Maria si Gheorghe. Pentru a elimina si acest impediment din calea mistificarii sale Cameron invoca parerea unui expert în probabilitati, Andrey Feuerverger. Acesta calculeaza ce sansa exista ca cele sase nume gasite pe sicriele de la Ierusalim sa fi facut parte din familia lui Iisus. O falsa problema pentru ca in realitate nu are cum sa existe un sicriu al lui Iisus si chiar daca ar exista, statistica nu este relevanta pentru a o rezolva. Raspunsul expertului contrazice teoria regizorului: statistic sansa este 1 la 600. Iar acesta, in loc sa spuna ca in proportie de 99% nu are cum sa nu fie vorba de familia lui Iisus, spune ca exista totusi o sansa!

In plus aceasta manipulare atat de intens mediatizata este infirmata chiar de cel care a descoperit osuarele, arheologul Amos Kloner. Intr-un interviu publicat in Jerusalem Post, dar nu atat de intens mediatizat el spune: „Ceea ce pretinde documentarul este un fals istoric. Nu exista un mormant al familiei lui Iisus. Nici nu se putea face un astfel de mormant, astfel incat sa cuprinda persoane care au murit in locuri diverse, la distante mari in timp.” Cine are interesul ca lui James Cameron sa i se acorde minute in sir de emisie pe toate canalele TV din lume, prezentand de fapt o fictiune? Cine are interesul sa mediatizeze atat de intens o asa-zisa descoperire care ataca credinta crestina? Aceiasi care au conceput si proiectul Blue Beam, la a carui punere in practica vedem ca participa acum celebrul regizor.
Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”

2.Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic

Spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel incat sa fie vizibil pe intreaga planeta, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care actioneaza direct asupra creierului, fiecare om va vedea in aceasta holograma pe Mantuitorul specific religiei sale si il va auzi vorbindu-i in limba lui.

Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul dar si al satelitilor din jurul pamantului care vor emite semnale de joasa frecventa (LF), foarte joasa frecventa (VLF) si extrem de joasa frecventa (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care inconjoara pamantul la o inaltime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer si semnalele auditive vor parea ca provin din adancimile spatiului si ii vor face pe adeptii ardenti ai diferitelor religii sa creada ca sunt martorii mult promisei intoarceri a propriului Mesia.

“Apoi proiectiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni intr-o singura imagine si « Salvatorul » universal le va face o mare revelatie. Le va spune ca diversele scripturi sunt false si ca vechile religii sunt responsabile pentru raul de pe planeta. De aceea ele trebuie abolite pentru a lasa locul unei noi religii care va fi condusa de el, unicul Dumnezeu pe care il pot vedea cu ochii lor si auzi cu urechile lor.”

Diabolicul plan prevede ca in urma acestei aparitii sa se creeze o mare dezordine sociala, in care milioane de sustinatori fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica impotriva altor milioane de sustinatori fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-au mai vazut pana acum. Pare de domeniul SF-ului, insa mijloacele pentru a realiza acest lucru exista deja.

Diverse servicii secrete arata ca in ultimii 40 de ani fosta URSS a stocat deja intr-un computer extrem de avansat informatii despre proprietatile electrice, chimice si biologice ale creierului uman rezultate in urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzatiilor auditive si vizuale. Au fost stocate de asemenea si date despre toate limbile si dialectele vorbite in prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe intelesul oricui. Existenta unor astfel de computere este mentionata si intr-un articol publicat in martie 1983 in ziarul Sidney Morning Arrow.

La fel stau lucrurile si in SUA si Europa. Inca din anii ‘70 s-au realizat cercetari asidue privind combinarea undelor electromagnetice si a hipnozei. In 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel incat sa actioneze direct asupra creierului sub forma de unde, fara a mai fi nevoie de receptarea si transportarea sunetului si fara ca persoana expusa la astfel de influente sa aiba vreo sansa de a controla fluxul informational receptat.» Cei care cerceteaza fenomenul de channeling au observat ca numarul celor care se considera canale a crescut exponential de cand se fac astfel de cercetari. Cei care practica asa ceva ar trebui sa isi utilizeze simtul critic si discernamantul pentru ca de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divina.”

3.Vorbirea artificiala asigura controlul mental

Existenta unor astfel de tehnologii tine de a treia directie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizeaza comunicarea telepatica si electromagnetica prin unde de joasa, foarte joasa si extrem de joasa frecventa care ii va face pe oameni sa creada ca il aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul satelitilor si vor interactiona cu gandirea naturala, facand sa apara ceea ce se numeste „vorbire artificiala”. Acest gen de tehnologie exista inca din anii ‘70 si a fost perfectionata prin cercetari ulterioare privind relatia dintre creierul uman si computer.

In ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinta intitulata „Cercetarea avansata NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce inseamna aceasta mai exact? Intr-una din lucrarile prezentate la aceasta conferinta erau prezentate echipamente care puteau face un orb sa vada sau un surd sa auda. Echipamente care puteau calma orice durere, fara a interveni cu medicamente si a caror utilizare ar fi permis oricarei fiinte umane sa isi mentina si la varste inaintate aceleasi functii de la tinerete. Autorul lucrarii in cauza tragea un semnal de alarma asupra pericolului ca astfel de cercetari sa fie deturnate de la scopul lor initial si sa fie folosite impotriva oamenilor. El afirma ca astfel de echipamente sunt operationale în cadrul CIA si FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura si omori pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce in mod obisnuit se numeste „candidat manciurian”.

Avem date care arata ca astfel de experimente au loc si in Marea Britanie, Australia, Franta, Germania si Finlanda. Agentiile guvernamentale si corporatiile care lucreaza mana in mana cu ele sunt gata sa faca orice pentru a-si atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. In primul rand, daca terorizezi populatia si o faci sa se teama pentru siguranta si viata sa, iti va fi mai usor sa implementezi un sistem draconic, sa o supraveghezi, sa o dezarmezi si apoi sa ii spui ca totul este pentru protectia ei. In al doilea rand pentru ca asa este mai usor sa promovezi un nou sistem politic si social, in locul celui vechi care pare sa nu mai functioneze. Evident ca alternativa este pregatita de multa vreme si se numeste Noua Ordine Mondiala. Frica a fost mereu utilizata ca un instrument cu care Elita a controlat si a subjugat masele. Vechea zicala „Divide et impera” (Dezbina si stapaneste) a fost aplicata in toate colturile planetei pentru a avea siguranta ca oamenii sunt speriati, se tem pentru siguranta lor si isi pierd increderea in ceilalti oameni. Si aceasta este tot o forma de control mental.

Subliniem faptul ca Serge Monaste spunea toate acestea in 1994, anticipand astfel inscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare si a unor reguli stricte de supraveghere a populatiei sub pretextul asigurarii sigurantei acesteia.

Controlul mental de astazi presupune mult mai mult, arata Serge Monaste in continuare. Iata ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell intr-un articol publicat in Psychology Today: „A venit ziua in care putem combina privarea senzoriala cu drogurile, hipnoza şi manipularea prin recompensa-pedeapsa pentru a castiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid si cu destula eficienta un fel de spalare a creierului care duce la schimbari dramatice de comportament si personalitate. Ar trebui sa dam o noua forma societatii astfel incat sa fim cu totii antrenati inca de la nastere sa facem ceea ce societatea vrea ca noi sa facem. Avem tehnologia necesara pentru a face aceasta. Nimeni nu este stapanul propriei personalitati. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobandeste, deci nu are nici un motiv de a refuza sa dobandeasca o noua personalitate, daca cea veche pe care o are este anti-sociala”.

Dovezi ale existentei tehnologiei pentru control mental

„Tehnologia ce urmeaza a fi utilizata pentru controlul mintii in Proiectul Blue Beam include un transmitator care emite pe frecventa sistemului nervos uman. El a fost deja produs de firma Laurel Electro-Optical System din Pasadena, California. Laurel este unul dintre colaboratorii apropiati ai Aviatiei Americane si a lucrat mult in domeniul construirii unor arme care sa implementeze mesajul direct in mintea inamicului. Aparatul utilizeaza radiatii electro-magnetice si frecvente extrem de joase si a fost utilizat pentru a tortura fizic si mental oamenii de la distanta. Arme de acest tip au fost aplicate in anii ‘70 contra femeilor britanice care protestau impotriva prezentei unor rachete americane in baza aeriana Greensam Common Air Base. Aceasta arma poate induce o totala privare senzoriala auditiva si actioneaza direct asupra nervilor auditivi, cu asemenea putere incat ii blocheaza victimei inclusiv capacitatea de a-si auzi propriile ganduri. Exact ca in vechea zicala care spune: „e asa mult zgomot aici ca nu ma pot auzi nici pe mine gandind.”

Dovezi despre existenta unor astfel de tehnologii exista inclusiv in publicatii ale Departamentului American al Apararii. Capitanul Paul E. Tyler semneaza o lucrare avand ca titlu „The electromagnetic spectrum and low intensity conflict” (Spectrul electromagnetic si conflictul de intensitate joasa) inclusa în colectia „Low intensity conflict in modern technology” (Conflictul de joasa intensitate in tehnologia moderna) publicata in 1986 de Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama. Aici se vorbeste despre microunde care genereaza senzatii auditive care pot fi auzite doar de individul tinta. Tehnologia este relativ simpla si poate fi folosita doar avand la dispozitie un banal radar de politie. Fascicolul de microunde generat de aparat este modelat în frecvente audio si transmis direct in creier de care este receptat ca o voce, desi nu a fost emis nici un sunet. Exact ceea ce se va petrece in proiectul Blue Beam.

In cartea sa „Corpul electric,” Robert Becker, nominalizat la premiul Nobel, descrie o serie de experimente conduse la Inceputul anilor ‘60 de Olenfree, in cadrul carora s-au obtinut astfel de fenomene. Olenfree a mai descoperit si cum poate sa incetineasca, sa accelereze sau chiar sa opreasca inima unei broaste prin sincronizarea pulsului cu frecventa unor microunde. De aici pana la provocarea unor atacuri de cord unor fiinte umane este doar un pas.

Tot in aceeasi lucrare, Robert Becker mentioneaza cercetarile dr. Joseph C. Sharp de la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, care a realizat teste pe propria persoana. In timp ce se afla intr-o camera perfect izolata fonic (deci prin peretii careia nu puteau patrunde sunete) a auzit cuvinte ce i-au fost transmise prin simpla generare a unor unde electromagnetice cu vibratie analoaga cuvintelor receptate de el. Concluzia a fost: „un astfel de aparat poate fi în mod clar aplicat in anumite operatiuni in care se doreste ca tinta sa ajunga la nebunie sau sa ii transmiti instructiuni nedetectabile de altcineva.”

Si James Lin explica in 1978 in cartea sa intitulata „Microwave Auditory Effect and Application” (Efectul auditiv al microundelor si aplicarea lui) cum poate fi auzita o voce transmisa direct catre creier fara a exista o vibratie sonora.

Pe 21 septembrie 1977 CIA a prezentat rezultatele studiilor sale in fata subcomisiei pentru sanatate si cercetare stiintifica a Senatului american. Doctorului Sidney Gottlieb care conducea programul MK Ultra la acea vreme i s-a cerut in mod explicit sa discute despre cercetarile CIA privind actiunea de la distanta asupra organismului uman prin mijloace electronice.”

4.Controlul total asupra planetei va fi obtinut prin teroare

„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestra in marile orase ale lumii. Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear il vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbra.”

Subliniem aici ca tema unui atac extraterestru simultan in marile orase ale lumii apare aproape obsesiv in filmele de la Hollywood. In urma unui astfel de atac toate tarile mari, SUA, China, Rusia etc., colaboreaza intre ele atacandu-i pe extraterestrii cu armele de care dispun. Fara nici un rezultat. Cand situatia pare a fi disperata apare El – unicul Salvator. Vedem cum prin astfel de filme ni se ofera de fapt modele de gandire. Suntem antrenati sa ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenati sa ii ripostam in forta si apoi sa asteptam aparitia unui salvator unic. Si aceasta este tot o forma de control mental.

„Scopul este sa fie anihilata orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizand tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de ganduri vor putea fi transmise prin retelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice si vor patrunde in orice echipament care contine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populatiei va fi realizat, astfel încat oamenii vor putea fi usor impinsi la un val de sinucideri, violente si nebunie.

Am fost intrebat de multe ori cand se vor petrece toate acestea. Dupa ce va fi creata o criza economica, care ii va forta pe oameni sa isi cheltuiasca toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plati electronice astfel incat nimeni sa nu poata supravietui in afara lui. Dupa atatea dezastre omenirea va fi gata sa implore aparitia unui salvator care sa restabileasca pacea cu orice pret, chiar cu pretul propriei libertati. Un principiu similar a fost aplicat in URSS pentru instalarea comunismului.”

Soluţia pentru a contracara proiectul Blue Beam

Pare un tablou sumbru si infricosator. Poate ca acesta este si scopul pentru care astfel de dezvaluiri sunt lasate sa apara. Cunoscand ceea ce ni se pregateste putem lua insa masurile necesare pentru a nu se ajunge acolo. Dezvoltarea discernamantului, constiinta de sine, cultivarea rezonantei cu aspectele benefice, divine, rugaciunea catre Dumnezeu Adevarat, trairea autentica in Hristos anihileaza aceste influente malefice. Acest lucru este binecunoscut de cei care doresc sa controleze intreaga planeta si de aceea de mii de ani scolile spirituale in care oamenii invata astfel de practici sunt prigonite, distruse sau deturnate. Vom incheia citand tot din prezentarea lui Serge Monaste care demonstreaza ca slujitorii Noii Ordini Mondiale exact aceasta ne impiedica sa facem.

„In numarul din decembrie 1980 al US Army Journal, intr-un un articol semnat de lt.col. John B. Alexander sub titlul „The new mental battlefield, beam me up Spock” (Noul camp de lupta mental, radiaza-ma Spock), acesta scrie: „Voi da mai multe exemple care sa ilustreze progresele facute in acest domeniu. Avem acum abilitatea de a vindeca sau de a cauza o boala de la distanta, inducand boala sau moartea fara cauze aparente. A fost raportata si posibilitatea de modificare telepatica a comportamentului, care include abilitatea de a induce stari hipnotice de la o distanta de peste 1000 de km. Utilizarea hipnozei telepatice este o zona care merita a fi exploatata. Ea va permite ca agentii nostri sa fie implantati subconstient cu programul pe care trebuie sa il execute, astfel incat nu va mai fi nevoie sa utilizam telefonul. Daca vor fi perfectionate, aceste tehnici vor permite transferul direct al gandurilor de la o minte sau grup de minti la o audienta tinta. Receptorul nu va fi constient ca i-au fost implantate ganduri, va crede ca sunt gandurile lui. Este posibil sa introducem ganduri artificiale intr-un computer si apoi sa le transmitem prin intermediul unui satelit, astfel vom putea controla intreaga planeta. Limitele acestui sistem sunt doar cei care isi vor pune permanent intrebari cu privire la motivatia care sta in spatele gandurilor lor si nu le vor da curs automat. Este evident ca televiziunea, filmele, publicitatea si diferite forme de presiune sociala au grija sa elimine pe cat posibil aceasta categorie de oameni. Informatiile privind acest gen de tehnologii vor fi considerate ridicole tocmai pentru ca ele nu se vor conforma cu viziunea asupra realitatii pe care chiar noi o inducem; doar mai exista si in zilele noastre oameni care cred ca pamantul este plat”.


Si uite asa azi am fost Mama Omida.
Este clar ca multe din cele prezentate mai sus sunt o parte deja fapte implinite si este foarte adevarat ca daca luam biblic aceste semne ne pot duce cu gandul ca sfarsitul lumii si al diavolului, se va petrece atunci cand se va striga PACE pe Pamant pentru ca atunci va interveni Dumnezeu Adevarat si nu-l va lasa pe Diavol si pe guvernul acestuia aka Noua Ordine Mondiala sa puna stapanire pe sufletele credinciosilor intr`u Domnu` Adevarat.

Zilele acestea dar si cele ce vor urma sunt intr-o continua forfota datorita gripei porcine care si aceasta ca si celelalte maladii au fost trimise intentionat cu un scop anume. Scepticii dar si cei ce nu doresc Noua Ordine Mondiala cred ca si antidotul pentru gripa porcina ah1n1 este doar un mijloc de a pune stapanire pe creierele oamenilor. Se zice ca unele substante folosite in acest vaccin si nu numai, au menirea de a ataca unele zone ale creierului uman responsabile de supunerea fata de altii. Prin aceasta, noua Ordine Mondiala ce are radacini in toate guvernele lumesti, in Organizatia Mondiala a Sanatatii, ONU, UE samd doreste sa-si pregateasca terenul pentru ceea ce va urma, exact cum de altfel s-a si spus in materialul de mai sus.
Din fericire exista si o scapare. Personal sugerez fiecaruia sa se vaccineze iar daca va fi sa luptam cu cineva ce va vrea sa puna stapanire pe trupul si mintile noastre sa luptam si sa nu ne lasam indusi de acestia spre diverse cai, forme de manifestare. In plus sa credem cu tarie in Dumnezeu care nu ne lasa in mainle diavolului dar pentru a fi ajutat trebuie sa-I aratam ca il cautam si I ne supunem Lui si nu altuia. Vorba aia: D-zeu iti da dar nu-ti baga in traista; tre` sa faci si tu ceva pentru ati primi mantuirea, salvarea din ghearele Satanei. Informatii suplimentare despre Vaccinul impotriva Gripei porcine puteti afla aici!

Iar acum sa vizionam si filmul. Sunt 10 minute in care aflam pana la sfarsit enorm de multe lucruri interesante.



Totul are legatura cu Noua Ordine Mondiala care se pare e pe ultima suta de metri pana sa se instaureze pe Pamant.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Aiurea... pare incredibil da io ma culc linistita. Maine e o noua zi fara Noua Ordine Mondiala. :))))

Om adica fiinta ganditoare spunea...

Dormiti linistiti ( inconstienti, adica)...Big Brother vegheaza pentru voi !
- Bunicuto, de ce ai ochii asa de mari ?
-Ca sa TE VAD pe tine, zise Lupul , inghitindu-si balele.
Cat timp oamenii se vor inchina la burta lor si la... ce au sub burta, atata vreme vor fi manipulati ca niste vite , adica exact ceea ce vor sa fie !

Mic Alexandru spunea...

Ai perfecta dreptate... ~x(

Catalin spunea...

M-am uitat acum pe Wikipedia ce este cu acest proiect. E vorba de un tip care prin anii 80 sustinea ca aceasta chestie va fi pusa in practica pana in anul 2000. A trecut anul 2000, acum lumea a inceput sa spuna ca de fapt e anul 2012.

Ieri citeam de nu stiu ce planeta care se indreapta (?!?!) catre noi si pe care se afla nu stiu ce civilizatie. Planeta va ajunge la destinatie (la noi adica) tot in 2012. :)

Mic Alexandru spunea...

Ce tare... :P
Zic sa-i intampinam cum se cuvine! b-(

Gicu spunea...

Texte dinastea mai sunt si pe alte teme.
Si stilul e exact ca la celelalte.

Mic Alexandru spunea...

Cine stie... in spatele lor or fi masonii sau poate cine stie ce secta, religie...

Darius spunea...

Eu nu am inteles niciodata de ce trebuie sa existe atatea limbi in lumea asta , atatea guverne , monezi si alte lucruri specifice cand se poate globaliza totul si se vor simplifica semnificativ lucrurile.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România