luni, martie 23, 2009

Ce mai e si asta?! Noua ordine mondiala!? Sfarsitul lumii sub papuc?

Ieri primesc un mail de la un amic, pana aici nimic deosebit. Am primit si alte mailuri... Problema ca mailul asta e cu totul si cu totul special. Frate suntem sub papuc, nu mai e de gluma si ca sa va lamuriti faceti`va timp sa cititi mailul pe care l-am primit si trimiterile acestuia. E de-a dreptul infricosator si macabru ceea ce se intampla in lumea asta. E LUMEA DIAVOLULUI in persoana as zice sau poate doar sufar de paranoia... sau poate prea am pus botu` la acest mail. :)))))))))) Sau ma rog ar putea fi si de la faptul ca am baut prea multa apa plata cu lamaie weekendul ce a trecut. Sper sa nu ma ia raceala! Deh... nu sunt mason ca nu m-as mai raci never ever! :))))))))
Una peste alta, fie ca e adevarat sau nu... tot vine sfarsitul cu sau fara noua ordine mondiala. :D
Daca nu aveti timp, atunci delectati-va cu filmuletele funny de mai sus. poate e mai bine sa nu stiti adevarul. :)))))))) Banuim noi ceva dar nu stim exact ce... iar acum dupa lectura poate suntem cu un procent mai inteligenti. Nu neaparat ca impartasesc ideile din acest material dar pe-alocuri dau intr`u totul dreptate autorului.
,,
In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles , unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!

Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)
2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui?

Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman.

In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea.

Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).
Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!
Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.
Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:
- banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
-cresterea taxelor, TVA, impozit profit
-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului
-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)
- obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
- implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani
-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)

Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!): http://www.infowars.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries/
Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:
Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania.

Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:
Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008
Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?
Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece:
http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2009/02/11/RTV249809/
http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm
Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!

Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.
http://www.rense.com/general85/des.htm
Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:
http://www.realitatea.net/din-vara–romania-va-depinde-in-totalitate-de-importurile-agricole–potrivit-presedintelui-agrostar_475927_comentarii.html#comments
Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:
http://www.unleavenedbreadministries.org/?page=drought
In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:
http://www.cfbf.com/agalert/AgAlertStory.cfm?ID=1062&ck=CD89FEF7FFDD490DB800357F47722B20
Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.
Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia imprumutul de la FMI”

Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.
Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.
Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.
Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.
Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.
Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.

Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.
Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:
http://safehaven.com/article-4108.htm

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze.
De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme.

Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.
Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:
http://www.globalresearch.ca/articles/GAN412A.html

Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de Vest

De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.
In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:
http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=70281
Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6335899.stm
Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali:
http://www.cuttingedge.org/NEWS/n1715.cfm
Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA:
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
http://www.radioliberty.com/stones.htm

Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia:
http://www.torontosun.com/news/canada/2009/02/27/8560781.html
Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:
Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:
SUA au amenintat India, dupa ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola şi Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste limita admisa de pesticide

http://www.chicagotribune.com/features/lifestyle/health/chi-mercury-corn-syrupjan27,0,2801323.story

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati:
http://www.accidentalhedonist.com/index.php/2005/06/09/foods_and_products_containing_high_fruct
De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.
http://www.ecomagazin.ro/vegeta-mult-gust-multa-sare/
Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar.
Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer:
http://www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm
Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi***, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte:
http://www.squidoo.com/vaccinestrashdna
Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante:
http://lizditz.typepad.com/i_speak_of_dreams/2009/01/vaccines-and-fetal-cell-lines.html
Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili.

http://www.ahrp.org/infomail/0503/22.php
In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc:
http://www.fluoridealert.org/health/brain/
DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:
http://www2.fluoridealert.org/Alert/United-States/National/Toothpaste-How-Safe
In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:
http://www.fluoridealert.org/health/brain/
In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.
Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de farmaceutice.
Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.
Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:
http://www.healthfreedomusa.org/?p=563
Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite05.htm
De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!).
Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate” . Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti , ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri:
http://www.prisonplanet.com/globalists-exploit-financial-meltdown-in-move-towards-one-world-currency.html

Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane.
A fost prezenta global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat.

ACEST IMPRUMUT TREBUIE SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM.

Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta, votati la petitia online:
http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html
,,
Boh... interesant. Nah... nush ce sa mai cred, am pielea de gaina. Cred ca am sa ma mut in padure, departe de civilizatie. Poate e mai bine!
Iar mai departe tot din categoria Daca voi nu ma vreti eu va vreau despre Codex Alimetarius. Bleah...
,,
CODEX ALIMENTARIUS: o adevărată batjocură adusă terapiilor naturiste
La baza Codex-ului Alimentarius stă istoria prea puţin cunoscută a înfiinţării Trustului Mondial al
Chimiei Farmaceutice
de Violeta Bucur
Aţi auzit vreodată de Codex Alimentarius? Dacă nu, să nu fiţi
surprinşi. Este unul din cele mai bine păstrate „secrete deschise”
ale guvernanţilor din umbră. Este planificat să intre în vigoare la 31
decembrie 2009 şi s-ar putea să fie cel mai mare dezastru pentru
sănătatea noastră, aşa cum lumea nu a mai văzut. Codex
Alimentarius va seta standardele de siguranţă alimentară, regulile
şi reglementările în vigoare în peste 160 de ţări, adică 97% din
populaţia lumii.
Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină şi se
traduce prin legea produselor alimentare sau codul produselor
alimentare. Comisia de comerţ Codex Alimentarius este acum
finanţată şi condusă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS, ce
aparţine Naţiunilor Unite, ONU) şi FAO (Organizaţia pentru
Alimente şi Agricultură a SUA).
Codex Alimentarius este o colecţie de standarde alimentare
adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia
sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar. Codex Alimentarius
cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude şi pentru
distribuţia către consumator, prevederi în ceea ce priveşte igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri
de pesticide, factori de contaminare, etichetare şi prezentare, metode de analiză şi prelevare. În
realitate, Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul
sănătăţii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar
putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice.
Originile chimiei farmaceutice
În jurul anului 1860, „bătrânul Bill” Rockefeller, comerciant de
petrol cu specializarea în farmaceutică, vindea ţăranilor naivi
flacoane cu petrol brut, făcându-i să creadă că era un leac eficient
în tratarea cancerului. El a denumit acest produs (care de fapt era
petrol brut ambalat în flacoane): Nujol (New Oil – un nou tip de ulei).
Afacerea sa era prosperă, cumpăra o fiolă de petrol brut de 30
grame prin Standard Oil la un preţ de 21 cenţi şi o vindea pentru 2
dolari. Fără prea multă cultură, fără scrupule, fără cunoştinţe sau
studii în domeniul medical, cu puţine noţiuni de contabilitate şi de o
aviditate feroce, Rockefeller a reuşit să se impună. Noului produs
Nujol i s-a atribuit „meritul” de „cură împotriva constipaţiei” şi a fost
foarte comercializat la acea vreme. Între timp, medicii au descoperit
că Nujol era nociv şi că ducea în timp la maladii grave, eliminând
vitaminele liposolubile din corp. Standard Oil s-a luptat să evite
pierderile prea mari care ar fi putut surveni din această cauză şi a
adăugat rapid petrolului brut caroten pentru a elimina aceste
carenţe. Senatorul Rozal S. Coperland era plătit 75.000 dolari pe an pentru a promova acest produs.
Imperiul Rockefeller a fost construit graţie acestei formidabile şmecherii care consista în a convinge
oamenii să ingereze un derivat de petrol brut îmbogăţit cu caroten. Aşa au fost puse bazele industriei
chimiei farmaceutice. Suntem deci foarte departe de fundamentele medicinii chineze, tibetane vedice
sau persane, care erau în mod tradiţional bazate pe cunoştinţe extrem de precise legate de corpul uman
şi erau centrate (ca preocupare) pe binele şi sănătatea fiinţelor umane.
Succesul comercial al produsului Nujol a permis diversificarea producţiei chimiei farmaceutice şi
atingerea unui nivel ridicat al beneficiilor financiare. În 1948, cifra de afaceri anuală a lui Rockfeller se
ridica la 10 miliarde de dolari. Medicamentul Nujol încă mai poate fi găsit sub formă de ulei de parafină
pură, clasificat drept laxativ uşor şi recomandat împotriva constipaţiei cronice rebele în terapiile igienodietetice
obişnuite. Este fabricat la ora actuală de laboratorul Fumouze.
Rockefeller şi IG Farben
Trustul chimiei farmaceutice pe care îl cunoaştem a fost conceput
de către o asociaţie condusă de Rockefeller şi IG Farben din
Germania nazistă. Compania Standard Oil aparţinând aşadar lui
John D. Rockefeller, deţinea în 1939 15% din acest nou trust
germano-american. Obiectivele industriale ale IG Farben din
Germania nu au fost bombardate în timpul războiului tocmai pentru
a proteja interesele lui Rockefeller. Încă din 1932, industria chimiei
farmaceutice IG Farben îl finanţa pe Adolf Hitler cu până la 400.000
de mărci germane. Fără acest sprijin, aşa cum afirma tribunalul de
la Nürenberg: „cel de al doilea război mondial nu ar fi avut loc…”
În 1941, IG Farben construieşte cea mai mare industrie chimică
din lume la Auschwitz, profitând de mâna de lucru din lagărul de
concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. La procesul de la
Nürenberg au fost declaraţi vinovaţi de genocid, sclavie, furt şi alte
crime, 24 de responsabili ai Companiei IG Farben. Tribunalul de la
Nürenberg a divizat Compania IG Farben în BASF, BAYER şi
HOECHST. Toţi aceşti responsabili au fost însă eliberaţi în 1952, la
numai un an după ce fuseseră condamnaţi, cu ajutorul lui Nelson
Rockefeller, fostul lor patron comercial, la vremea aceea ocupând funcţia de Ministru al Afacerilor
Externe al SUA. O dată eliberaţi, cei care se aflaseră în conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat
în economia germană, ocupând funcţii foarte importante. Până în anii '70 consiliul director pentru
societăţile BASF, BAYER şi HOECHST era constituit din membrii ai partidului nazist. Începând cu 1959
aceştia îl finanţau pe tânărul Helmut Kohl. Prin susţinerea politică a acestuia din urmă, cele trei filiale
rezultate din IG Farben erau la momentul acela de 20 de ori mai puternice decât societatea mamă
înfiinţată în 1941. Organizaţia nazistă de mondializare asociată lui Rockefeller, a constituit o reuşită
totală, şi deja de multă vreme piaţa chimiei farmaceutice a planetei a fost şi este controlată, organizată
şi administrată pentru a asigura expansiunea industrială mondială a chimiei farmaceutice.
IG Farben şi Codex
„Tradiţia” cartelului de la IG Farben a continuat sub un alt nume: „Asociaţia pentru Industria Chimică”.
În 1955, industria chimică farmaceutică mondială a fost regrupată sub auspiciile Camerei de Comerţ
Internaţional a Naţiunilor Unite şi Guvernului German. Eforturile lor comune au fost camuflate sub
numele de cod CODEX ALIMENARIUS. Un mare număr de partide politice europene aşa-zise de stânga
şi de dreapta au fost finanţate de această industrie pentru a se asigura o legislaţie favorabilă industriei
farmaceutice.
Obiectivul Codex-ului
Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii
cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea
constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Starea de
spirit care predomină în cazul mondializării chimiei farmaceutice explică în mare parte desfiinţarea
sistematică a inovatorilor ştiinţifici independenţi din ultimii 50 de ani. Această industrie foloseşte orice
mijloc pentru a-şi păstra locul pe piaţă în ceea ce priveşte tratamentul cancerului, al SIDA, al maladiilor
cardio-vasculare etc. De zeci de ani este posibilă tratarea şi vindecarea în majoritatea cazurilor a
acestor maladii prin terapii naturiste alternative, dar sunt aplicate procedee de dezinformare în forţă
pentru a se ascunde publicului aceste adevăruri.
Scoaterea în afara legii a oricărei informaţii referitoare la medicina alternativă va bloca eradicarea
anumitor maladii, asigurând astfel profituri şi mai mari acestei industrii mondiale care tratează doar
simptomele bolilor, fără a se îngriji de cauze. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce
campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturiste în cazul multor boli grave, descrie
această situaţie astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a câştiga bani pe
seama bolilor cronice, şi nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli... Industria
farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-şi asigura
menţinerea şi chiar creşterea pieţei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt făcute
pentru a alina simptomele şi nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor... Trusturile farmaceutice
sunt responsabile de un genocid permanent şi răspândit, ucigând în acest mod milioane de oameni...”
Codex-ul pus sub acuzare
O adevărată ,,legiune” de indivizi care să facă lobby pentru industria farmaceutică a fost angajată
pentru a influenţa legislatorii, pentru a controla organismele de reglementare, pentru manipularea
cercetării în domeniul medical şi educaţional. Numai în 1961, trusturile farmaceutice au făcut donaţii
pentru marile universităţi din SUA în valoare de: Harvard – 8 milioane de dolari, Yale – 8 milioane de
dolari, John Hopkins – 10 milioane de dolari, Stanford – 1 milion de dolari, Columbia din New York – 1,7
milioane de dolari etc.
Informarea medicilor este integral finanţată de către trusturi, care ascund cu grijă un mare număr de
efecte secundare periculoase şi chiar mortale ale medicamentelor, negându-le public. După ce a stabilit
clar originea acestor crime şi a dovedit responsabilitatea industriei farmaceutice în ceea ce priveşte
instalarea unei politici mondiale de genocid extins, doctorul Matthias Rath a înmânat în data de 14 iunie
2003 Curţii Internaţionale de Justiţie de la La Haye (Olanda) un act de acuzare pentru crime împotriva
umanităţii.
438 milioane de petiţii către Parlamentul European
La data de 13 martie 2002 europarlamentarii au adoptat legi în
favoarea industriei farmaceutice, fixate prin dispoziţii ale Codex-ului
Alimentarius şi care vizau elaborarea unei reglementări
constrângătoare pentru toate terapiile naturiste şi suplimentele
alimentare – o manieră mai indirectă de a desfiinţa concurenţii care
ar putea să ocupe un anumit loc pe piaţă, pentru că sănătatea se
vinde şi se cumpără.
Un val de petiţii din partea populaţiei a inundat mesageria
europarlamentarilor, într-o asemenea măsură încât comunicaţiile
interne au fost blocate. În ciuda a o jumătate de miliard de petiţii,
directivele Codex-ului Alimentar au fost adoptate. Acest vot a fost o
veritabilă denigrare a democraţiei, prevestind şi alte viitoarele
dificultăţi în respectarea acesteia.
Aplicaţii ale directivelor Codex Alimentarius
Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în
ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare. Iată în
ce constau acestea:
1) Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite
de 28 de produşi de sinteză farmaceutică (aşadar toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în
farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Clasificate ca toxine, vitaminele, mineralele şi plantele
medicinale vor fi pe piaţa numai în doze care NU au impact asupra nimănui. Magazinele noastre de
produse naturiste şi suplimente alimentare vor rămâne pe raft numai cu 18 produse, atâtea câte sunt pe
lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe listă, de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor
fi ilegale şi asta nu înseamnă ca vor fi numai cu prescripţie, ci vor fi ILEGALE adică „foloseşte-le şi te
duci la închisoare”.
2) Medicina naturistă cum ar fi acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc, va fi
progresiv interzisă.
3) Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei
farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca
fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creştere bovin recombinat genetic
produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană
TREBUIE tratat cu antibiotice şi cu hormoni de creştere. Regulile Codexului permit ca produsele ce
conţin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător. Mai mult, în 2001,
12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim
de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe
interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
4) Alimentaţia umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu Cobalt. Sub regulile Codexului,
aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiaţie vor fi mult mai mari decât cele permise
anterior.
Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminaţi esenţiali, asupra vitaminelor şi
mineralelor. Extinderea controalelor va acţiona progresiv eliminând orice medicină alternativă naturistă
ancestrală.
Este vremea solidarităţii
NU-ul masiv faţă de Constituţia Europeană înseamnă totodată
un NU faţă de Codex Alimentarius, organ de propagandă al
industriei chimiei farmaceutice, care vizează obţinerea unui
monopol mondial de un despotism nemaiîntâlnit până acum. A nu
lua în considerare opinia a sute de milioane de cetăţeni este o
gravă lipsă de respect din partea oamenilor politici. Sute de
milioane de cetăţeni din întreaga lume nu vor să permită ca
medicina naturistă milenară să fie interzisă pentru ca pseudoştiinţa
chimiei farmaceutice să îşi păstreze şi să îşi întărească poziţia pe
piaţă.
Pericolele chimiei farmaceutice
În fiecare an, 800.000 persoane mor în America de Nord în urma
prescripţiilor medicale alopate. Chimia farmaceutică mai mult ucide
decât vindecă. Un raport al ONU menţionează că numai 26 din
cele 205.000 de medicamente ale acestei industrii sunt indispensabile. Dintre cele 26, numai nouă ar
trebui să beneficieze de prioritate absolută. Dar dacă se recurge la medicina chineză, persană sau
indiană, acele nouă componente chimice nu mai au aproape nicio utilitate! Altfel spus, fără chimia
farmaceutică lumea ar fi mai sănătoasă.
Rezistenţă Internaţională faţă de Codex Alimentarius
- Africa de Sud a afirmat că nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius. Ministrul Sănătăţii
Manto Tshabalala-Msimang a declarat că ţara sa este în dezacord cu această dihotomie între medicina
naturistă şi medicina alopată. Conform concluziilor sale, aceste dispoziţii vizează doar obţinerea banilor
de pe urma remediilor brevetate şi de aceea urmăresc să discrediteze folosirea produselor naturiste.
- India nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius pentru că acest Codex a promovat
formule ce conţin ingrediente chimice care cauzează inflamaţii extrem de distructive la nivelul creierului
copiilor. Delegatul indian însărcinat pentru a pleda împotriva Codex-ului a fost ignorat, iar când acesta a
insistat pentru o dezbatere, a fost dar afară din cameră.
- Asociaţia medicilor şi chirurgilor americani şi-a exprimat opoziţia faţă de Codex Alimentarius, pentru
a putea continua să se folosească de remediile naturiste, alături de cele medicamentoase.
- În Marea Britanie, practicanţii medicinii naturiste, susţinuţi de membrii Camerei Lorzilor s-au opus ferm
politicii pro-codex a lui Tony Blair. Acesta din urmă a fost taxat pentru ipocrizie, întrucât a afirmat public
că familia lui foloseşte remedii naturiste, suplimente alimentare şi produse homeopatice.
Două ideologii diferite
Avem de a face cu o luptă între două concepţii antagoniste. Pe de o parte ideologia francmasonică a
lui Rockefeller, în care unicul obiectiv este de a vinde fără scrupule, de a instaura hegemonia şi o unică
putere mondială. A reface totul în molecule sintetice, a nega orice altă medicină diferită de cea alopată,
este ideea de progres susţinută de către toate trusturile farmaceutice. Această politică nu are nimic
democratic şi vizează modelarea maselor după voia ei şi în funcţie de propriile necesităţi (fundaţii,
educaţie, false norme ştiinţifice, propagandă, desfiinţarea diferitelor
forme de medicină naturistă ancestrală). Elita francmasonică crede
că poate nega opinia populaţiei, deoarece crede că poate modela
masele după voinţa ei. În 1962 francmasonii au afirmat că: „Cel care
controlează hrana, controlează lumea. Vom pune bazele unui
proiect de implementare, la nivel global, a unui Codex Alimentar
până pe 31 decembrie 2009.” Erau un fel de linii directoare. Comisia
Codexului Alimentarius e administrată de Organizaţia Mondială a
Sănătăţii şi de Organizaţia pentru Agricultură şi Hrană. Aceste două
organizaţii finanţează Codexul şi îl pun în aplicare la cererea
Naţiunilor Unite. În 1994, Codexul a declarat nutrienţii a fi toxine.
Incredibil ce-i drept dar perfect adevărat. Sunt otrăvuri. Până aici a
mers alienarea celor care promovează aceste măsuri aberante.
Pe de altă parte există adevăraţii biologi, medici autentici,
adevăraţi terapeuţi sau cercetători, adesea violentaţi de aroganţa
cartelului chimiei farmaceutice. Aceştia au stabilit conceptul de bioindividualitate
fondat pe libertatea pacientului de a-şi alege singur
terapia. Acest concept trezeşte în pacient spiritul de cercetare, îi oferă alternative în maniera de a se
vindeca. Această abordare se adaptează mai degrabă individualităţii specifice a fiecărui pacient, decât
impunerea unui protocol terapeutic de masă neindividualizat. Maladia are o conotaţie specifică în viaţa
fiecărui individ; fără să se ţină cont de acest lucru, fiinţa umană este adusă la rangul de maşină fizicochimică.
Ori fiinţa umană este mult mai mult decât asta...
Dincolo de toate aceste consideraţii, ne aflăm în faţa a două concepţii umane, pe de o parte a omuluirobot,
parte integrantă a unui sistem, iar pe de altă parte a fiinţei holistice, reflexie microcosmică a
întregului univers. Gandhi spunea despre occidentali: „omul alb (un occidental) nu trăieşte, ci
funcţionează.” Astăzi ni se dă şansa de a trăi în loc de a funcţiona...
Vizionaţi filmul: Agenda Ascunsă
,,
Atentie: Acest film contine imagini socante si poate avea efecte emotionale mai ales asupra minorilor.



Iata si un alt film interesant despre ceea ce se intampla la ora actuala cu alimentele si produsele de zi cu zi. Viitorul alimentatiei se numeste si vi-l recomand si pe acesta spre vizionare:



Si tot despre Codex Alimentarius....



Deci, suntem destepti si habar n-avem.
Suntem o lume plina de prosti, niste papusi in mainile altora care se nasc altfel decat noi.
O alta continuare a acestor subiecte, o puteti vedea aici. Subiectul dezbatut este unul de actualitate. Gripa porcina si vaccinurile contra gripelor si nu numai. Un subiect pe care nu trebuie sa-l ratati intrand aici!
Un alt subiect extrem de interesant este cel legat de proiectul Blue Beam pe care il puteti citi aici!

Esti demoralizat? Treci la un alt nivel, adica la o noua recomandare, mai jos....

18 comentarii:

Dani Crisan spunea...

da...te cam pune pe ganduri... multe lucruri ciudate se intampla... la fel patesc si yo in ultimult timp...lucruri ciudate..foarte ciudate... sper sa trecem de criza care a venit deja...

Anonim spunea...

Este extraordinar cat d ebine se leaga toate. Sa fie oare adevarat? E rau, ffff rau daca e si adevarata povestea asta de mai sus.

Anonim spunea...

Un mesaj din care fiecare intelege ce vrea si ... cat poate. Il gasesti postat pe blogul meu http://valentinamelcea.blogspot.com/2009/03/atentie-romani-de-pretutindeni.html . Mai am o rugaminte, daca se poate, da un copy-paste acestui mesaj in lista ta, sau promoveaza ideea cum crezi de cuviinta. Intr-o buna zi, vom face aceste lucruri din disperare. Acum le facem daca avem ingaduinta. Nu astepta acea zi! Multumesc! Valentina

Anonim spunea...

Este foarte adevarat, subiectul l-am dezbatut si eu zilele trecute. Mana de la mana si poate poate facem ceva ca sa schimbam lumea dar tare ma tem ca noi cu o floare nu facem primavara. cu toate astea merita incercat, incercarea moarte n`are! Te mai astept. http://www.recomandarea-zilei.com/2009/03/nu-ii-cred-earth-hour-exista-dar-ei-nu.html

Anonim spunea...

Fratilor degeaba va tot bateti capu` cu aiureli.... Niciodata lumea nu va mai reveni la ce a fost canva odata cand era bunica fata... Lumea merge numa in jos. Articolul d emai sus e destul de relevant, asa ca nu va mai faceti planuri... Muuuuurim in curand cu totii.

Anonim spunea...

SO WHAT...normal ca vom muri...dar stiti o vb.:cei rai propasesc pt. ca cei buni sau asa zis "cei buni" nu fac nimic,sunt indiferenti....tot o sa "muuuuurim in curand cu totii"...NU?

Anonim spunea...

LEGEA COJOCARU

privind despăgubirea cetăţenilor României, pentru capitalul trecut, prin Legea 15/1990, din proprietatea lor comună în proprietatea statului român

(Proiect)

Art. 1. – În termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Ministerul Finanţelor Publice va efectua o emisiune de obligaţiuni prin care se va angaja să restituie cetăţenilor României capitalul trecut în patrimoniul societăţilor comerciale şi regiilor autonome create prin aplicarea prevederilor Legii 15/1990.

Art. 2. – Valoarea nominală a unei obligaţiuni este de 1.000 (una mie) euro.

Art. 3. – Fiecare cetăţean major al României este îndreptăţit să primească un număr de 20 obligaţiuni, fiecare obligaţiune având o valoare nominală de 1.000 euro, respectiv un total de 20.000 euro.

Art. 4. – Termenul limită de răscumpărare a obligaţiunilor emise în baza prevederilor prezentei legi este de 10 de ani de la data emiterii lor.

Art. 5. – Obligaţiunile emise în baza prezentei legi nu pot fi înstrăinate. Ele pot fi lăsate moştenire, în conformitate cu prevederile legale în vigoare

Art. 6. – Dobânda la obligaţiunile ce fac obiectul prezentei legi este de 0,5 la sută pe an şi se datorează începând cu data de 1 ianuarie a anului următor celui în care sunt emise obligaţiunile, urmând să fi plătită odată cu răscumpărarea obligaţiunilor.

Art. 7. – Răscumpărarea obligaţiunilor şi plata dobânzilor aferente se vor face din Fondul Naţional pentru Despăgubiri şi Investiţii care va avea ca surse: sumele încasate de statul român din vânzarea acţiunilor şi activelor aflate în proprietatea sa; dividendele şi profiturile încasate de statul român pentru capitalurile aflate în proprietatea sa; impozitul progresiv pe avere; impozitul pe averile dobândite în mod illicit; alte surse stabilite prin lege.

Art. 8. – Impozitul progresiv pe avere şi impozitul pe averile dobândite în mod ilicit vor face obiectul unor legi speciale.

Art. 9. – Obligaţiunile emise în baza prezentei legi vor fi răscumpărate începând cu anul următor emiterii lor, prin concursuri de proiecte, sumele băneşti corespunzătoare fiind utilizate pentru finanţarea de proiecte de investiţii propuse de persoanele fizice autorizate şi de societăţile comerciale care îi vor avea ca acţionari, sau asociaţi, pe deţinătorii de obligaţiuni, printr-o metodologie similară cu cele utilizate pentru finanţările nerambursabile acordate de Uniunea Europeană.

Lista persoanelor care solicita adoptarea proiectului de lege

Pentru mai multe informatii, citeste si MANIFEST-ul, Instructiunile, Precizarile, Apelurile si celelalte rubrici postate pe site

Mic Alexandru spunea...

Foarte tare... :))

Unknown spunea...

Salut! As vrea sa stiu daca exista cumva un calcul ceva care sa determine cand ar fi cea mai potrivita zi adica cu cateva zile inainte de a da bancile falimente, ca oamenii care au bani in banci sa ii poata retrage la timp.

Mic Alexandru spunea...

Si mai tare... :)))))))))
Tu ce crezi?
Daca ar exista asa ceva ar mai avea cineva de castigat de pe spatele nostru?!

liberomania spunea...

Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră.

Alexandru spunea...

Ne apropiem incet de sfarsit. Dar depinde de fiecare din noi in parte. Nu trebuie panica.

gabi spunea...

Daca veti citi Biblia veti gasi aproximativ aceleasi informatii scrise acuma doua mii de ani si profetite...Nu mai ascultati ce va zic preotii sau alti oameni ci, puneti mana si cititi voi si vedeti ca nu mai este mult si se apropie sfarsitul! Insa fiecare va merge unde si-a pregatit, unii in rai, altii in iad si chiar nu glumesc. Foarte bun articolul! Daca ar afla si mai multa lume de el ar fi si mai bine

Silviana Tomcescu spunea...

OK, vine sfarsitul, asta inteleg. Dar ce rost are sa ne panicam? Daca asa e dat sa vina, trebuie sa ne resemnam. :D

Evelina spunea...

Sunt de acord cu Gabi, Biblia ar trebui sa fie punctul de referinta.

Tania spunea...

Aiureli. Toti scriu despre mari conspiratii, doar doar i-o baga cineva in seama. Sa stam cuminti si sa avem credinta intr-unul Dumnezeu, zic.

Arina spunea...

Si totusi, paranoicii au intodeauna cea mai mare dreptate!

Ana spunea...

Povesti de adormit copii! Numai teorii false si inventii ale oamenilor care vor sa para "mai cu mot", insa de ani s-a dovedit ca nu este adevarat ce se zice. Nimeni nu stie ce va fi si cand va fi sfarsitul lumii, numai Dumnezeu...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România