joi, noiembrie 12, 2009

Noua ordine mondiala!? Sfarsitul lumii sub papuc? II

Ca o continuare a subiectului prezentat aici, azi vreau sa vedem ce e cu noul vaccin pentru gripa porcina.
Asadar care este Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine?! Vedem punctul de vedere al unui militant impotriva vaccinarii contra gripei porcine si care sunt argumentele acestuia.



Pare inspaimantator dar asa cum ati putut vedea in subiectul de aici ar putea fi reale argumentele acestui om.
Alte filmulete aparute recent care vin cu argumente impotriva vaccinarii oamenilor...





Ok... Este Gripa porcina un produs de laborator cu alte cuvinte un virus lansat in mod voit sa se raspandeasca pe Pamant?1



Traim in minciuna. Banuim asta dar nu avem certitudine. De ce? Tocmai pentru ca ne-a fost deformat ADEVARUL. De cine? Clipul urmator ne spune... panza de paianjen si Big Brother. Exact Noua Ordine Mondiala si tentaculele acesteia impinzite in intreaga lume. Nu am cosmaruri cu privire la ziua de maine, ma gandesc ca s-ar putea sa nu o mai prind iar acest lucru il privesc ca pe un lucru normal si firesc ca doar omul e trecator. Dar ma gandesc la copii mei, copii vostri(daca ii aveti), la copii acestei lumi pentru ca sunt condamnati si ei sa traiasca in minciuna si sa fie supusi unei organizatii nevazute dar care isi face simtita prezenta, chiar si prin acest vaccin care se spune ca ar deforma si distruge sistemul imunitar perfect al omului care vorba vine... ca e perfect, pentru ca au mai fost si alte atacuri cu alte ocazii, asupra acestui sistem imunitar fost odata perfect asa cum l-a lasat D-zeu. Scopul acestei organizatii? Suntem prea multi, prea multe guri de hranit... planeta s-ar sufoca daca nu s-ar interveni.



Vedem mai jos doar un singur caz elocvent cu efectele negative pe care le poate avea la unele persoane aceste vaccinuri.



Exista si niste explicatii referitoare la aceste vaccinuri si argumente despre tentaculele acestei organizatii infiltrate sau care chiar stapanesc industria farmaceutica din lume, din partea lui Vania Atudorei, microbiolog roman renumit pe Mapamond.



Ok si ca o completare la acest subiect... indrazneste cineva din ELITA sa critice aceasta Noua Ordine Mondiala? Nu se risca nimeni.... Vedem mai jos primul si ultimul presedinte care a marturisit despre aceasta organizatie mondiala si care stim ce a patit!



Ca o completare la subiectul acesta, vedem un nou filmulet in 2 parti.

Deceptia Gripei Porcine - Ghidul Complet Pentru To(n)ti





Ce trebuie sa stiti pentru a evita intrarea in contact cu virusul gripei porcine ah1n1 puteti citi intr-un material mai recent, aici!

Iata si un interviu foarte interesant cu un fost ministru al sanatatii din Finlanda, doctorul Rauni Kilde....



In legatura stransa cu Noua Ordine Mondiala este si subiectul dedicat proiectului Blue Beam pe care il puteti citi aici!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România