duminică, aprilie 08, 2012

Cine stie cea mai simpla cura de slabire?

Nu m-am mai cantarit de cateva luni bune dar zilele trecute ,,m-am lovit,, de cantar asa ca am zis sa urc putin pe el. Exact cum am banuit, am crescut in greutate in 2-3 luni cat altii in 2-3 ani.
Problema e ca sunt la varsta la care nu mai am nevoie sa cresc nici in inaltime si nici in greutate.

Asa ca am lansat alarma, categoric eu si numai eu sunt cel care e vizat de alarma... nu pot da vina pe nevasta ca-mi face toate poftele culinare, nici pe fast-food-uri ca ma ,,tenteaza,, la orice pas...
Asadar cauza kilogramelor in plus o cunosc, nu mai ramane decat sa ,,dreg busuiocul,, asa cum mai pot adica sa tratez efectul.

Cea mai la indemana solutie a fost google-ul, am gasit cateva retete de slabit, 2, 3.... mii. Eh si am clacat!
In momentul acesta m-am decis sa cer si putin ajutor printre cunostinte. M-au indrumat spre un site care i-a ajutat si pe ei sa slabeasca. Zis si facut, am intrat pe slabesteusor.info si inca de la prima accesare mi-a sarit in ochi un articol cu exact greselile pe care le-am facut de-a lungul timpului: am sarit peste mesele principale ale zilei, greseala fatala care mi-a dat peste cap intreg organismul.

Cum situatia e destul de critica pentru inceput mi-am zis sa incerc cea mai simpla cura de slabire, am gasit-o tot pe site-ul mentionat mai sus. Dieta presupune consumul de banane crude dimineata pe stomacul gol dupa care servesti si un pahar cu apa la temperatura camerei. Si gata, asta e tot micul dejun pe ziua respectiva. Masa de pranz trebuie sa fie normala la fel si cina dar categoric toate trebuiesc luate la timpul lor adica la orele corespunzatoare micului dejun(dimineata la prima ora), pranz (orele pranzului) respectiv cina(nu mai tarziu de ora 20). 14 zile la rand trebuie sa mananc cate o banana in fiecare dimineata. Mai trebuie sa elimin inghetata, lactatele, sucurile, alcoolul plus celelalte alimente bogate in calorii printre care si dulciurile. Pot folosi in continuare si bicicleta magnetica, aceste exercitii fiind ajutatoare in cura de slabire cu banane.
Cura asta a fost inventata de o farmacista din japonia iar in csurt timp datorita rezultatelor extrem de satisfacatoare, reteta a devenit in scurt timp populara pe toate continentele.

Daca functioneaza sau nu reteta aceasta cu banane si in cazul meu, am sa va comunic in timp util.....

21 comentarii:

Tac spunea...

Si eu am avut problema cu kilogramele in plus, si ma lupt si in prezent sa nu reapara. Cel mai important lucru pe care l-am invatat, pe langa alimentatia in sine, ceea ce trebuie sa mananci si ce trebuie sa eviti cu sfintenie, a fost sa respect cele 5 mese pe zi. Cele 5 mese trebuie sa fie la ore fixe in fiecare zi si nu trebuie mancat intre ele. Atat timp cat se respecta acest principiu orice cura de slabire are sanse reale. Daca nu e un fel de munca in zadar.

Laurentiu Iancu spunea...

@ Tac: Orice dieta, daca n-o combini cu miscarea zilnica, n-o sa aiba niciodata rezultatele asteptate...mai mult de atat, trebuie sa faci miscare pentru tine si pentru viitorul tau...dieta o ti o luna, 2, 3...forma trebuie sa ti-o mentii pentru tot restul vietii.

Diana spunea...

Eu nu cred absolut deloc in cura de slabire rapida. E nevoie de timp pentru rezultate bune.

Carmen spunea...

mie personal, cea mai buna dieta mi se pare cea in care nu sunt incluse excesele de orice fel. consider ca mancand moderat si la ore normale si facand putina miscare zilnic, poti avea cele mai bune rezultate.

Luminita spunea...

Foamea si sport ! :D Scurt si la obiect, mai simplu de atat nici ca se poate :))

Flory spunea...

O cura de slabire combinata cu sport da rezultate bune.

Martina spunea...

Eu nu cred in cure. Cred ca este important sa mancam moderat si cat se poate de sanatos si sa mai facem si miscare din cand in cand...

Miruna spunea...

Cea mai buna cura de slabire e ... infometarea :))) si bineinteles exercitiile fizice

Iustina spunea...

nu am incredere in pastile..mie frik sa le iau:|

Andra spunea...

Mult sport si o alimentatia corecta, fara infometari...dar cel mai bine te-ar sfatui un nutritionist :)

Anne-marie spunea...

Mie cea cu fructe mi se pare cea mai simpla,insa nu sunt adepta infometarii pentru ca poti sa dai n anorexie si crede-ma nu iti doresti!

Haifa spunea...

Sport si o dieta cat mai sanatoasa fara infometare!!!Crede-ma..am facut-o si nu merita:)

Sasha spunea...

cea cu mult sport si legume:D

Sonia spunea...

Cea mai buna cura este sa fii cumpatat!

Alina spunea...

Din punctul meu de vedere, totul este relativ! Ce imi e mie bun, altuia sigur nu'i este! E greu sa gasesti ceva care sa dea si rezultate! Aici e vorba de metabolismul fiecaruia si nu e de riscat! Intr'adevar, un nutritionist sigur ajuta! Mult succes si chiar sunt curioasa daca a dat rezultate cu bananele de dimineata :) !

Mic Alexandru spunea...

Roade da, in 5 zile de ,,regim,, am slabit 2 kilograme... dupa cele 5 zile am renuntat din motive serioase. Important e ca de atunci nu am mai luat in greutate, m-am mentinut.
O sa reiau tratamentul in scurt timp.

marilena spunea...

buna,,vreau si eu sa slabesc in 2 saptamani vreo 5,6 kg..nu sunt foarte grasa dar am aripioare si burta..cum sa fac sa slabesc la burta ..si nu peste tot :d ..nu imi place sa fac sport..incerc sa renunt la masina si sa merg mai mult pe jos,,nu stiu daca ajuta dar macar atata lucru sa fac..nu ma simt bine cu mine..as vrea sa tin cura der sunt foarte pofticioasa ,,dati-mi si mie un sfat va rog!!

ionut spunea...

Fiecare dieta are efect diferit asupra persoanelor. Pentru unii poate functiona, dar pentru altii nu.

Mirela spunea...

Incearca un salon remodelare corporala, cu tehnologii inovative si metode neinvazive, cu programe care concentreaza ore intregi la sala de tip clasic in 20 minute de efort concentrat.

thoth spunea...

Cineva, aici, a spus ca ceea ce mie imi face bine, s ar putea tie sa nu ti faca. Corect! Exista insa cateva reguli de baza care se aplica la toata lumea
1. eliminarea: dulciurilor, a produselor de patiseri, a grasimilor, a bauturilor carbogazoase si dulci, a grasimilor, sa mai mentionez mancarea de tip fastfood?
2. hidratarea - ajuta tranzitul intestinal)
3. mananca putin si des - in acest fel nu risti sa determini organismul sa si faca rezerve ca atunci cand ii dai o masa pe zi)
4. fa miscare - orice fel de miscare. Daca ai de mers undeva si trebuie sa iei autobuzul2-3 statii, renunta la el (autobuz) si mergi pe jos - este o forma de a face miscare. Nu e neaparat nevoie, daca nu ai timp, sa mergi la sala sau sa alergi km pe zi. fa ti un obivei de a merge pe jos cateva minute
Aceste reguli pot fi ele, in sine, o cura de slabire nu cu efect imediat dar transformate intr un stil de viata pot avea efect permanent.

Velix spunea...

Cea mai buna dieta este bazata pe consumul strict de hrisca timp de 1-2 saptamani. Rezultatele sunt reale si naturale.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România