marți, aprilie 26, 2011

How to... sau cum sa slabim eficient!

Acum ca Pastele a trecut m-am gandit ca e momentul cel mai propice sa scriu un asemenea articol.
Bun, masa de Paste a fost indestulata si doar dupa festinul acestor zile deja am mai luat in greutate cateva sute de grame daca nu peste un kilogram.
Trebuie sa recunosc cu capul plecat ca greutatea mea nu este una model si ca trebuie sa iau cateva masuri pentru a mai reduce din kilogramele surplus pe care le detine al meu corp ce mi-l doresc, tras prin inel. :))

Lasand gluma deoparte, am o bicicleta magnetica in casa pe care o forjez la maxim si cu toate astea imi dau seama ca nu prea fac mare branza... Nu sunt cine stie ce gurmand fara granite culinare dar cu toate astea viata sedentara isi pune amprenta semnificativ pe aspectul meu fizic...

Toate astea sper sa fie de domeniul trecutului de acum incolo.
Am cautat insistent cu ajutorul internetului remedii la aceasta problema, m-am documentat si in urma rezultatelor bune observate in marturiile celor care acum sunt trasi ca prin inel, am decis sa incep cu o cura de slabire Slim&Fit.

Cateva tablete de slabit sunt secretul unui corp frumos, invidiat de toti. Dar pana sa fiu eu invidiat de altii pentru felul cum arat va mai curge multa sudoare pe fruntea mea pentru ca am de gand sa continui exercitiile fizice si sa aduc ca noutate un regim alimentar adecvat + o cura cu pastile de slabit pentru a grabi procesul de slabire.
Este foarte important sa nu ne punem sperantele doar in pastilele de slabit! Aceste pastile pentru slabit ar putea fi unicul aliat impotriva grasimilor dar cu toate acestea cei ce doresc sa slabeasca trebuie sa se bazeze si pe exercitiile fizice si foarte important pe un regim alimentar adecvat, care musai trebuie sa fie cat mai sanatos si mai slab in grasimi, zahar, coloranti, E-uri, samd.

Astazi mancarea de tip fast-food dar si majoritatea preparatelor alimentare gasite in magazine contin numeroase substante toxice pentru organismul uman care nu fac altceva decat sa inhibe corpul si sa-l destabilizeze. De aici si grasimile in exces depuse pe corpul doamnelor si al domnisorelor din jurul nostru si nu doar al doamnelor sau al domnisoarelor ci chiar si al domnilor. Daca mai adaugi si un program al meselor absolut complet neregulat atunci rezultatul este un dezastru si se cheama obezitate.

Tablete de slabit

Cum spuneam... este foarte important sa tinem un regim alimentar sanatos si sa facem exercitii fizice cat mai multe pentru a ne pastra corpul frumos. Daca facem lucrul acesta dar dorim sa grabim procesul de slabire atunci apelam fara probleme si la pastilele de slabil de la Slim&Fit cu ajutorul carora se spune ca poti slabi natural pana la 5 kilograme pe luna fara sa te infometezi, ceea ce e o reala performanta tinand cont ca aceste pastile de slabit sunt 100% naturale, fara riscuri de efecte secundare, avizate de Minsterul Sanatatii.

Inamicul numarul 1 in lupta cu kilogramele este senzatia de
foame. Ca sa ai o silueta demna de invidiat trebuie sa reusesti sa iti controlezi aceasta senzatie de foame si implicit sa iti dozezi mancarea pe care o vei consuma. E important sa ai 2 mici reguli atunci cand mananci, calitatea si cantitatea, adica sa mananci sanatos si nu pana explodezi chiar daca acea senzatie de foame de care vorbeam mai devreme te va impinge sa mananci pana nu mai poti.

Ei bine cu ajutorul pastilelor de slabit Slim & Fit vei reusi performanta sa iti potolesti semnificativ senzatia si dorinta de a manca tot mai mult deoarece are 5 ingrediente super-potente, extract de Hoodia Gordonii, extract de Garcinia Cambodia, extract de Fucus vesiculosus, extract de Fibrulina si in fine extract de Ceai Verde care toate.... printre altele, potolesc foamnea natural.
Foarte util imi va fi si ghidul 10 exercitii pentru oamenii ocupati pe care-l voi primi gratuit.

Voi cum luptati cu kilogramele si cum scapati de acestea?

4 comentarii:

Corina spunea...

Alerg foarte mult in natura insa cumnatamea lucreaza doar la birou de dimineata pana seara si ea cu pastile din astea se mentine silueta si arata foarte bine. ;)

Ana spunea...

M-am ingrasat brusc, eu care eram o slabanoaga, bang deodata 5 kile in plus in 3 luni. Acum as vrea nu neaparat sa slabesc, cat sa nu ma mai ingras, si sa fiu mai fit.

Adelina spunea...

Si eu incerc sa mai dau jos putin cu dieta si exercitii fizice dar nu am ajuns inca la pastile, imi este cam frica sa le iau desi vad ca sunt din ce in ce mai recomandate.

Cosmina spunea...

Le recomand persoanelor plinute sa consulte un nutritionist care dupa ce le va face niste analize speciale pentru asta, le va recomanda un regim pentru oraganismul propriu, cu ce sa manance fiecare, in ce zi, la ce ora si asa mai departe :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România