marți, aprilie 26, 2011

Recomandarea Zilei - Proiectorul Home Cinema BenQ W1100

Este foarte adevarat ca moda cinematografelor traditionale a disparut, acum fiind la moda nu neaparat si frecventate datorita pretului de intrare piperat, cele ce redau inalta definitie a filmelor transmise.
Chiar daca sunt in voga aceste cinematografe care ofera 3D sau chiar si 4D, vreau sa va anunt ca astazi va voi recomanda un produs ce va v-a transforma casa intr-un cinematograf HD.
In conditiile in care cinematografele uneori din diverse motive sunt inaccesibile, de ce sa nu iti transformi propria casa intr-un cinematograf cu inalta definitie a imaginii?!

Proiectorul Home Cinema BenQ W1100 este cu adevarat produsul ce-ti lipseste din casa daca esti amator de filme proiectate si nu numai...
Acest tip de proiector iti ofera o imagine full HD avand rezolutia de 1080p, cea mai inalta rezolutie HD disponibila la ora actuala, sistem optic de 12 lentile, optimizat pentru imaginile Full HD care iti va oferi detalii uimitoare in ceea ce priveste realitatea culorilor, tehnologie de procesare completa a culorilor pe 10 biti ceea ce inseamna un miliard
de culori pentru detalii in imagini cu precizie absoluta.
Proiectorul de la BenQ iti mai ofera un performant management ajustabil al culorilor pentru toti pretentiosii ce stapanesc arta reglajelor, un sistem audio SRS WOW HD (TM) pentru un sunet clar mai mult decat real.
Inexistenta unui filtru care sa necesite intretinere sau inlocuire aduce economii in privinta costurilor de intretinere, sistemul dispune de un auto reglaj keystone(dimensiune trapez) dar si de quick auto input search.
Faptul ca are PiP(picture in picture) reprezinta un mare avantaj pentru cei ce doresc sa vizioneze in acelasi timp cel putin 2 imagini diferite, ambele la calitate maxima, HD. Atuurile acestui produs nu se opresc aici, mai are si o rata mare de redimensionare cu zoom 1.5X lucru ce-l face practic disponibil spre montare in orice incapere, are redimensionare digitala, corectie geometrica si chiar si racire dupa deconectare + multe altele.
Manualul in limba romana explica in detaliu fiecare functie si totodata va ofera detalii suplimentare si cuprinzatoare despre acest proiector pe care personal mi l-as dori in casa. Defapt, cine nu si l-ar dori!?

3 comentarii:

Catalin spunea...

Sunt un mare devorator de electronice. Pot spune ca detin chiar si doua videoproiectoare chiar BenQ insa niste modele mai vechi :). Era interesant daca ne dadeai niste detalii si de pret sau.. magazin de unde se poate achizitiona.
Multumesc mult !

Mic Alexandru spunea...

Am pus un link in material. Am gasit proiectorul pe cel.ro

Dani spunea...

sunt uimit de ce au scos cei de la BenQ in ultima vreme. Tocmai am cumparat un videoproiector cu care proiectez de la o distanta de 10 m si se vede impecabil. Incetul cu incetul numele lor de marca slaba (cum ii stie multi) se sterge.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România