sâmbătă, decembrie 18, 2010

Recomandarea Zilei - 18 decembrie 2010: Tolvai Renata castiga Megastar in Ungaria!

La 19 ani, oradeanca Tolvai Renata a decis sa-si incerce norocul peste hotare si la prima iesire a fost desemnata vocea anului in Ungaria, dupa ce a castigat finala emisiunii Megastar din tara vecina. Megasztar a ajuns in Ungaria la cea de-a 5-a editie.
Renata este o alta romanca ce face cinste Romaniei, alaturi de Madalina Lefter si Andreea Olariu, partcipante de curand la unele concursuri identice in Italia de aceasta data.
Tolvai Renata a fost aleasa cea mai buna din cei 3 finalisti, conform opiniei juriului dar si a publicului telespectator.
Pentru finala Megastar, Renata a ales sa interpreteze melodia Christinei Aguilera, “Hurt” iar titlul de “vocea anului” i-a adus romancei un contract cu o casa de discuri dar si o masina.
Tolvai Renata canta de doar doi ani de zile si parintii au dus-o la tot felul de concursuri pentru copii talentati. In 2009 oradeanca a reusit sa se claseze pe locul doi la Festivalul de Muzica de la Mamaia 2009.
Ii vedem evolutia LIVE din finala desfasurata aseara in Ungaria unde a interpretat mai multe piese dupa care vedem toate celelalte piese din acelasi concurs, piese interpretate de Renata in saptamanile trecute.







Iata si momentul emotionant al desemnarii castigatorului....



Sa vedem asadar si alte piese interpretate de frumoasa noastra romanca, magistral.



















DA... Romania are valori, pe care din pacate nu le valorifica... E bine totusi ca aceste valori sunt lansate in stil mare peste hotare. Macar acolo daca la noi... nu e posibil.
Bravo Renata si felicitari! Mult succes pe mai departe in competitiile... europene.

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte draguta unguroaica. O iubesc, m-am indragostit de ea.... Cum as putea lua legatura cu ea?

Mic Alexandru spunea...

Nu e... ''unguroaica'', e romanca de etnie maghiara, are buletin romanesc! Ei... ca stie limba maghiara foarte bine e doar in avantajul ei, uite ca acum a ajutat-o, integrandu-se foarte bine in acest concurs din Ungaria pe care l-a dominat! Tu cate limbi straine stii foarte bine? Ea stie cel putin una pe langa romana.

Mic Alexandru spunea...

Fratilor... nu stiu maghiara dar am incercat sa citesc si eu cate ceva dupa finala Megastar.... de prin Ungaria, cu ajutorul google translate. Al naibii traducere..... Cei ce au contribuit la traducerea din maghiara in romana, au fost unguri cu siguranta... ca prea cu rautate... nu intelegi nimic din traducere. Adica si ca traduci din maghiara in romana, tot in maghiara citesti chiar daca scrie in romaneste in mare... pentru ca aceste minunate cuvinte romanesti sunt asa de sucit puse incat te baga in ceata si nu legi nicio fraza cap-coada k lumea.
In fine, ce am inteles eu.. in mare Renata este criticata si ura inter-etnica isi face simtita prezenta, intr`adevar ungurii nu ne iubesc. Chiar daca Renata are nume unguresc e pusa la zid doar pentru ca e romanca.
Rog pe cei ce stiu maghiara sa arunce un ochi pe aici: http://comment.blog.hu/2010/12/18/bikicsunajjal_gyurjuk_le_lady_gagat?fullcommentlist=1 si sa traga si ei concluzia.

Anonim spunea...

Mama lor de unguri :D

István spunea...

Én szar a száját. :-L
Faszt a szájban. 8-}

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România