duminică, decembrie 12, 2010

Pastila Zilnica de Ras! ... la golf

Astazi pentru ca este weekend, facem putina miscare in aer liber, pentru un joc de golf.
Insa nu orice joc de golf, ci unul amatoricesc cu protagonisti, mici si mari, ce stapanesc mai mult sau mai putin acest sport.
Indiferent de performanta sportiva ceea ce a iesit este un montaj minunat in care nu cred ca veti rezista sa nu zambiti in hohote. Fun de fun cu jocul de golf, azi la pastila zilnica de ras!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

8 comentarii:

shaman spunea...

M-am amuzat copios. :))

gabriel spunea...

cat de tembeli sunt aia cu masinutele lor :)))

Victor spunea...

eu unul nu inteleg deloc golful, dar mi-a placut videoclipul ;))

Calor spunea...

Catre Primaria Municipiului Bucuresti

In atentia tovarasului Primar General Sorin Oprescu



Societatea CALOR srl solicita pe aceasta cale Primariei Municipiului Bucuresti oprirea imediata a lucrarilor de constructie a unei parcari subterane la Cimitirul de la Universitate. Solicitam incetarea profanarii mormintelor, iar in cazul in care unele ramasite pamantesti (moaste, oseminte, obiecte religioase sau alte articole apartinand celor decedati,etc- adica "scheleti" pe limba lui Sorin Oprescu) au fost déjà excavate de acolo, sa fie readuse exact in aceleasi pozitii initiale in cel mai scurt timp posibil.

Societatea CALOR srl il convoaca in acest sens pe domnul primar Sorin Oprescu la sediul societatii SC CALOR srl situat pe strada Progresului 30-40 pe data de 16 decembrie 2010 la ora 12.00 GMT (asta in cazul in care nu vom fi demolati pana atunci pe baza HCGMB-urilor aprobate de CGMB).

In cazul in care veti da curs solicitarilor noastre noi va sustinem cu calor (caldura in limba romana, tradus din latina)!

Mai mult decat atat, societatea SC CALOR srl declara ca este dispusa sa plateasca toate cheltuielile amenajarii cimitirului (in acest sens intentionam sa suportam integral costurile pentru elaborarea PUZ CIMITIR UNIVERSITATE, sa cumparam cruci de marmura de la societatea vecina si "pretina", etc - dar solicitam ca acestea sa fie facute in regie proprie pentru ca altfel, pe bani publici, costurile ar putea ajunge pana la Cer).

Pacea fie asupra celor decedati si care in aceste momente isi vad din Cer ramasitele pamantesti profanate!

DUMNEZEU E MARE !

Bogdan Popescu

Mic Alexandru spunea...

Domnule... Bogdan Popescu sau ma rog... altcineva din Calor, n-am sters acest mesaj asa cum am facut cu toate celelalte ce incalca politica mesajelor pe Recomandarea Zilei, pentru simplul fapt ca demersul societatii comerciale este unul funny si atunci acest comunicat isi gaseste locul aici pe Recomandarea Zilei.
E bine de stiut totusi ca pe viitor mesajele sa fie semnate cu un nume pentru a nu mai fi sterse automat. Recomandarea Zilei este un blog DoFollow si in consecinta toate linkurile semnaturii sunt urmarite de motoarele de cautare, nu are rost sa mai faceti si reclama prin cuvinte cheie. Multi din cei ce comenteaza urmaresc tocmai dofollow-ul ce-l ofer si se multumesc cu atat fara sa mai aiba si pretentia de a-si face reclama si prin cuvinte cheie.
Va multumesc pentru intelegere! ;)... ah si apropos, sper ca viitoarele d-voastra mesaje sa nu mai ajunga la... cer :P adica sa nu mai am ocazia sa le sterg. :D

Annitu spunea...

:))))

SmY spunea...

Foarte tare! M-am amuzat copios :))

Corutiu Tudor spunea...

foarte tare clipul :))) imi aduce aminte de mine la tentativele mele de la inceput, cand am descoperit golgul...ma rog ca nu pot sa spun ca am progresat de atunci, dar rad copios cand imi aduc aminte cum am reusit sa ma vatamez asa de frumos cu crosele...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România