luni, septembrie 27, 2010

Recomandarea Zilei - 27 septembrie 2010: Dupa etapa a 2-a, Madalina Lefter si Andreea Olariu

A mai trecut o saptamana in care le-am vazut pe cele 2 romance cantand mai mult decat bine pe scenele celor 2 festivaluri concurs ce se desfasoara concomitent pe 2 canale tv concurente, in Italia.
Asa cum va anuntam zilele trecute, in subiectul anterior, Madalina Lefter nu a reusit sa castige cea de-a 2-a etapa a concursului de muzica italiana, Ti lascio una canzone, concurs ce se desfasoara pe canalul de stat Rai Uno.
O sa vedem inregistrari cu prestatia ei de saptamana trecuta dar pana atunci doresc sa va anunt ca miercuri seara de la ora Romaniei, 22:10 se va desfasura a 3-a etapa in care ii vom tine pumnii. Asa cum va spuneam si cu alte ocazii, Rai Uno este distribuit in Romania de unele societati de televiziune prin cablu iar pentru cei ce nu pot vedea la distribuitorul local, postul tv italian, va anunt ca se poate urmari LIVE si pe web, pe site-ul Rai 1.

Ok... trecem acum sa vedem inregistrarile din concurs ale Madalinei Lefter cu Massimo Ranieri. Dupa Madalina mai canta alaturi de legenda muzicii italiene si alti 3 concurenti, Giacomo, Antonio si Rita aceasta din urma castigand a doua etapa a concursului.



Iata si piesa cu care a castigat etapa Rita Ciccarone, 14 ani. Almeno tu nell'universo



Si piesa romancei noastre din concurs. Ca o parere personala.. usor nu a prea prins-o, fiind cu multe tonalitati joase, lucru care a parut nu neaparat dizgratios publicului telespectator ce voteaza in fata micilor ecrane dar cu siguranta a cam descalificat-o lucru ce s-a vazut in momentul anuntarii castigatorului.

Madalina Lefter - Strano il mio destino



Succes miercuri seara de la ora 22:10, pe Rai1. Nu uitati ca daca locuiti in Italia o puteti vota in timpul cantecului. Sunt curios cu ce cantec se prezinta Madalina...

OK, trecem acum la seara de vineri cand de la ora 22:10 ora Romaniei a intrat in concurs uimind inca o data in plus intreaga Italie, Andreea Olariu. Vineri de vineri de la ora respectiva pe Canale 5 Mediaset avem parte de un regal muzical international, in cadrul festivalului concurs IO CANTO.

Sa trecem si sa o vedem cu piesa interpretata de ea saptamana trecuta.

Andreea Olariu - Perdere l'amore



Pur si simplu... magnific.
Din pacate politica celor de la Mediaset privind Copyright-ul este foarte dura astfel ca ma vad in imposibilitatea de va oferi si alte piese cantate vinerea trecuta de Andreea. In momentul in care vor aparea si alte inregistrari cu Andreea, atunci le voi posta aici.
Vinerea aceasta nu uitati daca aveti posibilitatea, de la ora 22:10 sa o sustineti la Io Canto pe Canale5. Si in acest caz daca locuiti in Italia, nu uitati sa o votati.
Una peste alta, inregistrari cu ea puteti vedea si aici.

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

4 comentarii:

Mircea Alex spunea...

Personal sunt mahnit, pentru ca Madalina Lefter si-a ales DIN NOU O PIESA cu aceleasi tonalitati joase... pe care chiar daca o duce bine, nuanta vocii e cam ciudata pentru varsta ei si cred... rezultatul, nu place in totalitate telespectatorilor italieni. Are o voce puternica pe care o stapaneste bine dar preferam o alta piesa de succes din Italia, ca sunt o gramada.
Cu alte cuvinte nu a castigat etapa de aseara. A castigat doar votul juriului carora le-a dovedit ca e profesionista in 2 randuri aseara dar nu a castigat si votul publicului care e decisiv se pare si care a ales-o iar ca saptamana trecuta, pe Rita. Deja e clar, se contureaza o lupta stransa pentru titlu intre Rita si Madalina. Nu am ce comenta, piesa Ritei a fost si ea buna, fara indoiala si de asemenea nu vreau sa cred ca aceasta din urma a fost favorita publicului italian avand la baza doar nationalismul iar pe Andreea a defavorizat-o faptul ca e din Romania... Nu vreau sa ajung sa cred si asa ceva.
Asteptam si seara de vineri pentru a o vedea in actiune si pe Andreea in care ne punem mari sperante ca va castiga si a 3-a etapa.
Succes fetelor pe mai departe!

simmons mattress spunea...

I wonder who's going to win!?

fishing organizations spunea...

Wow, they all seem so good.

Mic Alexandru spunea...

@fishing organizations Yes... but Madalina and Andreea... are the best in the competition

Aeara Andreea la Io Canto... desi a avut o piesa exceptionala, desi a fost elogiata de membrii juriului... nu a luat nimic.
Am sa revin la acest subiect luni...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România