duminică, august 08, 2010

Zilele orasului Simeria 2010

Update 18 august 2010... dupa Zilele Simeriei 2010.

Organizare foarte buna, excelenta chiar pentru un oras micut cum e Simeria.
Vedem cum a fost zilele trecute la Simeria cand concomitent cu festivalul Zilele orasului Simeria a fost si festivalul de muzica populara Tezaur Hunedorean.
Bianca Iacoboni si Formatia Hategana din Hunedoara



În perioada 15-17 august, la Simeria vor fi organizate zilele orasului, primarul Petru Paun-Jura organizând o serie de evenimente la care sunt invitati toti simerienii si nu numai. Totul va începe în dimineata zilei de vineri cu slujba Sfintei Liturghii tinuta la Biserica Ortodoxa Biscaria. Va avea loc sarbatorirea Hramului bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, slujba la care va participa si Corul Primariei.
De la ora 18.30 în Parcul Tineretului toata lumea e asteptata la un spectacol de muzica populara la care sunt invitati Sava Negrean-Brudascu, Taraful de la Vata de Jos, condus de Pera Bulz, Lidia Benea Matei, Roxana Borza, Nelu Ban Fântâna, Marcelut Gavriluta, Elena Moisescu, Dana Tarnaucean, Bogdan Toma si altii. Seara zilei de sâmbata, de la aceeasi ora 18.30, este rezervata dansului în compania formatiilor Old Boys si Maris, urmata de discoteca în aer liber. Duminica, în Parcul Tineretului, de la ora 19.00, vor sustine un concert formatiile Cargo, Profetul, Bandidos, Topaz si Slide. Zilele Orasului Simeria se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Turneu de fotbal


Împatimitii fotbalului nu au fost uitati, astfel ca stadionul din Uroi va gazdui, sâmbata, începând cu ora 10.00, „Cupa satelor”. Vor participa echipele satesti din Uroi, Simeria Veche, Bârcea Mare si Sântandrei. De la ora 17.00, la sala de sport din Simeria va fi organizata Cupa „Zilele orasului Simeria la futsal”, la care vor participa echipele CIP Deva, DAVA Deva, Quasar Deva si Olimpic Simeria.

Sursa: Servuspress

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

4 comentarii:

Anonim spunea...

Abia astept weekendul asta.

Anonim spunea...

Muzica doar pentru varsta a III-a, nu mai este tineret in Simeria?

Anonim spunea...

juri zarea a fost jalnica .............păcat de vocile concurenților

produse naturiste spunea...

au fost zilele orasului si la Tg Jiu ...foarte frumos organizat anul acesta

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România