joi, februarie 04, 2010

Recomandarea Zilei - 04 Februarie 2010

Si azi multa muzica romaneasca si straina la un loc. Muzica noua de pe la noi pentru inceput.

S-a ajuns Costi Costita.... Piesa compusa de Costi Ionita si interpretata alaturi de blonda bulgaroaica Andrea, avand ca nume de scena Sahara, a ajuns sa fie prelucrata....
Ah... si era sa uit daca auziti o melodie retro nu va speriati..... Coborati la ultima piesa a recomandarii de azi si o opriti ca sa puteti asculta noutatile mai intai.

Bob Sinclar & Sahara ft. Shaggy - I Wanna (Radio Edit) 2010Bob Sinclar & Sahara ft. Shaggy - I Wanna (Reggae Mix) 2010Bob Sinclar & Sahara ft. Shaggy - I Wanna (Extended) 2010Urmeaza clipul si mai apoi cu siguranta... o vara fierbinte cu acest hit, intalnit peste tot in intreaga Europa. Insa Costi nu se opreste aici. Iata si un remix marca Costi Ionita... fara intentie cacofonia. :)))

SONIQUE - World of Change 2010 Official RMX by COSTI ROSa trecem si la alte piese acum:

Puya feat. Kamelia - V.I.P.DJ JONNESSEY & ANER - CAN YOU FEEL MY LOVE (BABY I MISS YOU) (MOVING ELEMENTS REMIX) suna bine!OK si dupa ce am terminat cu piesele romanesti doresc sa anunt fanii Spike din oras, ca hip-hop`erul va concerta la Hunedoara pe 26 Martie in Club Mojo, asa ca pregatiti-va hunedoreni inca de pe acum, pentru un super-concert!

Jewel – Stay Here Forever soundtrack-ul filmului Valentine’s Day, ca tot se apropieNe-Yo - HeroesJaicko – In the airLive-ul de azi vine de la o trupa pe care o credeam de ceva vreme apusa. Insa s-au incapatanat sa ramana activi si iata-i:

New Kids On The Block - Step By StepSi am ajuns si la recomandarea veche, retro care din pacate am gasit-o tot pe un server cu playerul in autoplay, din cauza asta la accesare porneste aceasta piesa. In fine, ma bucur ca am gasit-o si asa. Deci tot eurodance din anul 1996:

New System - Let me take your heart

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România